sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ben & Jerry's Half Baked

Normaalisti melko hintavat Ben & Jerry's -jäätelöt ovat tarjouksessa K-kaupoissa, joten käytän tilaisuutta hyväkseni. Mielestäni aivan liian monissa B&J-jäätelöissä on suklaajäätelöä. Melkein kaikissa uusissa Core-mauissakin on toinen puoli suklaajäätelöä. Bloggaamiseni myötä olen tullut siihen tulokseen, etten oikeastaan pidä suklaajäätelöstä. Esimerkiksi vaniljajäätelö, jossa on suklaarouhetta, maistuu kyllä minulle, mutta ei pelkkä suklaajäätelö.

Suklaa- ja vaniljakermajäätelöä, brownie-palasia ja suklaapikkuleipätaikinan paloja.

Jos jäätelössä on mukana pikkuleipätaikinaa, se ei voi olla kovin pahaa. Tämä Half Baked -jäätelö on sekoitus kahdesta suositusta B&J-mausta: Cookie Dough ja Chocolate Fudge Brownie.

Jäätelöä: 0,5 litraa.
Valmistusmaa: ?
Hinta: 4,99 € CM (tarjous)
Testitilanne: Kotona, lauantai-iltana. Kulunut viikko ei ole ollut kaikkein aurinkoisin, joten hemmottelen itseäni jäätelöllä.

Tuomio: Erinomainen yhdistelmä jäätelöä ja pureskeltavaa.
  • Jäätelön ulkonäkö ei ole kovinkaan ruokahalua herättävä, näyttää siltä että kaikki ainekset on vain tungettu samaan purkkiin. Toisaalta itse kyllä pidän juuri tällaisista sekasotku-jäätelöistä, joissa on erilaisia aineksia.
  • Onpas tämä kovaa.
  • Pikkuleipätaikinan palat ovat niiiiiiin hyviä! Ihan mielettömiä!
  • Palat ovat kyllä ihan vaaleita, vaikea uskoa että nämä olisivat suklaapikkuleipätaikinaa.
  • Brownie-leivosten palat ovat makuuni hieman liian tummia. Jäätelön seassa nekin menevät oikein mainiosti, mutta tiputtavat silti arvosanaa.
  • Ihanaa ettei sattumissa ole säästelty; sekä brownie- että pikkuleipätaikinapaloja on ilahduttavan runsaasti.
  • Loistavaa jäätelöä itsensä hemmotteluun!
Arvosana: 9 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti