torstai 2. lokakuuta 2014

Ingman Creamy English Mint


Opiskelukiireet ovat pitäneet minut erossa bloginäppäimistöstä aivan liian kauan. Tämäkin Ingmanin uutuus ehti viettää pakastelokerossani monta päivää, ennen kuin sain aikaiseksi maistettua sitä.

Laktoositonta minttukermajäätelöä, suklaanmakuista kastiketta, suklaanmakuista rouhetta ja suklaalastuja.

Jäätelöpurkin kannessa olevat suklaan palat näyttävät ihan liian tummalta suklaalta, joten odotukset eivät ole korkealla.

Jäätelöä: 8,5 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 3,99€ Minimani (tarjous)
Testitilanne: Kotona, jossain koulutehtävien välissä istun pöydän ääreen ja keskityn hetken jäätelönautintoon. Vaikka minua kyllä epäilyttää, onko jäätelöhetkestä tulossa kovinkaan nautinnollinen.

Tuomio: Mintun ja suklaan onnistunut liitto.
  • Kiva tuoksu. Tuoksuu After Eight -suklaalta. En ole syönyt kyseistä suklaata vuosikausiin, mutta muistan vielä suurinpiirtein miltä se maistuu.
  • Jäätelön maustakin tulee lähinnä After Eight mieleen. Tykkään tämän minttujäätelön mausta paljon enemmän kuin Ainon vastaavasta. Tässä minttu ei maistu niin keinotekoiselta, vaan paljon enemmän oikealta mintulta.
  • Jäätelön päällä ja seassa oleva suklaa näyttää tosiaan tummalta suklaalta, mutta maussa ei ole valittamista. Minttu ja suklaa sopivat oikein hyvin yhteen.
  • Hyvä että minttujäätelön seassa on suklaa(nmakuista) rouhetta, koostumukseen tulee näin vaihtelua. Vähän pureskeltavaa, mikä on yleensä aina plussaa.
  • Suosittelen kahvipöydän herkuksi.
Arvosana: 8 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti