keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

3 Kaveria Mustaherukka & Appelsiini


Uutuusjäätelöiden sesonkina ei sovi unohtaa myöskään vanhempia makuja. 3 Kaverin Mustaherukka & Appelsiini päätyi ostoskoriini ja testiini ihan siitä syystä, että sitä myytiin Citymarketissa tällaisessa kivan pienessä purkissa. Puolen litran pakkauksistahan syön, valioyksilöitä lukuunottamatta, ainoastaan parin pallon verran jäätelöä ja lahjoitan loput eteenpäin. Huomattavasti mukavampaa maksaa 1,5 dl purkista kuin 0,5 l pakkauksesta, kun kerran syön molemmista saman verran. Arvostan harvinaista makuyhdistelmää, vaikka mustaherukka ei suosikkeihini sinällään lukeudu.

Mustaherukka- & appelsiinijäätelöä.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 1,5 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 2,69 € CM
Testitilanne: Etsin jälleen kerran virtaa koulutehtäviin jäätelöpurkista. Kunpa sitä nyt löytyisi. Kolmen sivun raportti aiheesta "Uusien alojen verkottunut syntyminen - Ideoista fokukseen" odottaa tekijäänsä.

Tuomio: Raikkaan erilainen, parantamisen varaakin on.

 • Miellyttävän väristä. Mustaherukkaosuus on kauniin punaista, violettiin vivahtavaa. Appelsiiniosuus on lähes valkoista.
 • Ohhoh, superpehmeä koostumus.
 • Appelsiinijäätelö maistuu appelsiinille. Mukavan pehmeä maku.
 • Joo-o, herukkajäätelössä on ihan marjaisa maku. Yksinään turhan mustaherukkamainen, mutta appelsiinin kanssa toimii oikein hyvin.
 • Tässähän voi uskotella itselleen syövänsä keskimääräistä terveellisempää jäätelöä, kyseessä on sentään mustaherukka ja appelsiini!
 • Auts, sokeria on näemmä aika paljon, 100 grammassa 31,5 grammaa. Mutta täytyyhän tässä olla tosi paljon myös C-vitamiinia ym.
 • Voi ei, herukkajäätelöä on enemmän kuin appelsiinijäätelöä. Nyt joudun syödä lopuksi pelkkää mustaherukkajäätelöä, mikä latistaa tunnelmaa.
 • Loppua lukuunottamatta raikas makuyhdistelmä. Kesäisiin herkkuhetkiin sopiva.
Arvosana: 4,5 (asteikolla 1 - 10)

4 kommenttia:

 1. Maistoin tätä kerran muttei tästä tullut 3 Kaveria -suosikkia. Appelsiini olisi saanut maistua enemmän, mustaherukka oli ehkä liian voimakasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kesäuutuudet tulee olemaan namia. :)

   Poista
 2. Suhtaudun ihan liian ennakkoluuloisesti tähän makuyhdistelmään. Eli en uskalla kokeilla. Enkä kyllä yhtään tykkää mustaherukasta ja appelsiini jäätelöä on yleensä ihan hirveetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Appelsiinijäätelö oli ihan turvallista :D Kesällä on ainakin kookosta luvassa, sitä täytyy maistaa!

   Poista