perjantai 30. syyskuuta 2016

Ingman Herkkunougat


Tarkoitukseni oli maistella seuraavaksi Benin ja Jerryn uutuusmakua, jossa on kinuskikahvikermajäätelöä, vaahtokarkkeja ja suolaista kinuskikastiketta sekä valitettavasti myös suklaapaloja, jotka joudun taas kaivella pois häiritsemästä. Muut B&J-uutuudet eivät vaikuta mieleisiltäni, mutta tuo kinuskikahvihässäkkä olisi mukava testata. Pakastekaapilla kuitenkin pysähdyn. En kyllä maksa 6,75 euroa puolen litran paketista ulkomaista jäätelöä. Ei. Kai ne joskus tulee edes 4,99-tarjoukseen.

Löytyisiköhän mitään halvempaa? Katseeni kohtaa tämän Ingmanin litrajäätelön, joka on uutuus sekin. Litrajäätelöt ovat aika tylsiä, mutta tällä kertaa olen mainoskuvan uhri. Katsokaa nyt tuota pakkauksen kyljessä olevaa nougat-palaa, näyttääkö vähän hyvältä! Kuvasta tulee mieleeni Quality Nougat -kuutiot, joita oli aikaisemmin Candykingin valikoimassa. Ne oli niiiiiin hyviä. Järjen ääni yrittää sisälläni piipittää, että siinä lukee tarjoiluehdotus, nougat-palalla ei ole oikeasti mitään tekemistä jäätelön kanssa. Siitä huolimatta poistun kaupasta Herkkunougat-paketin kera.

Jäätelön sisällä on varmaan tällaisia kimpaleita!
Nouganmakuista kermajäätelöä, Wienernougat-täytettä, hasselpähkinä- ja mantelikrokanttia.
Linkissä tuoteseloste.

Jäätelöä: 1 litra
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 2,99 € KSM
Testitilanne: Lähden suuresti rakastamastani Lavis-lavatanssijumpasta kotiin ja kierrän kaupan kautta. On aina hyvä ajatus mennä kauppaan nälkäisenä ja väsyneenä. Mutta kun olen juuri tunnin liikkunut reippaasti, niin nyt jos koskaan voin ostaa hyvällä omallatunnolla jäätelöä.


Tuomio: Vähän parempaa litrajäätelöä.

 • No joo. Ei täältä ihan niin suuria nougat-paloja löydy, mitä toivoin. Toisaalta ihan ok, koska muistin jäätelöä leikatessani, ettei nougat sinällään ole mikään ykkösherkkuni. Mutta Quality Nougat oli mieleeni. Saa nähdä.
 • Koostumus on joka tapauksessa mehevämpi kuin perus-litrajäätelössä. Mukana ei ole pelkästään paria hassua rouhepalaa jossain kohtaa, vaan lisukkeita on reilusti ympäri jäätelöä. Pääsin maistamaan jokunen viikko sitten Ingmanin Suklaista rouhetta, jossa siinäkin oli harvinaisen runsaasti suklaarouhetta. Vieläpä sellaista, joka tarjosi pureskeltavaa, ei mitään pientä murua.
 • Wienernougat on hyvin edustettuna. Sitä on paljon varsinkin keskellä. Maistuu.
 • Hasselpähkinä- ja mantelipalat saisivat olla isompia. Hasselpähkinä kyllä maistuu selkeästi, enemmän kuin manteli.
 • Ei tämä ihan odotuksiani lunastanut, mutta otan silti vielä toisenkin annoksen.
 • Sijoittaisin tämän tavallisten litrajäätelöiden ja Ingman Creamy -makujen puoliväliin.
 • Loistava vierasvara. Pystyyköhän joku oikeasti pitämään vierasvaroja? Niin ettei syö niitä itse. Tuntuu täysin mahdottomalta ajatukselta.
Arvosana: 7 (asteikolla 1-10)

7 kommenttia:

 1. Mä pystyn pitämään vierasvaroja :D Ingmanin jäätelöistä en tykkää enkä oikeastaan ikinä niitä osta. Sen sijaan uudet B&J maut tuli maisteltua. Bansku on vanha tuttu Satisfy my Bowl ja minttujäätelö aivan ihanaa kun paljon sisältöä. Kahvijäätelö on aivan järkyttävän imelää eikä sitä pysty kovin paljoa syömään :) muuten ihan ok jos kahvista tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg, joku siis pystyy, rispekt!

   Hmm, eli kahvikinuskihässäkkä ei kuulosta kovin lupaavalta... No, katsotaan. Nyt on kyllä tulossa Ingman Creamy -uutuuksiakin, rahat ei riitä kaikkien maistamiseen. :/

   Poista
 2. Tämä oli mielestäni herkkua!
  En tykkää B&J jäätelöistä, koska niihin on tungettu liikaa sattumia. Jäätelö jäätelönä ja karkki karkkina. Suosion siis näitä tiiliskivijätskejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiliskivijätski :D Aivan ihana sana, mä otan käyttöön kans!

   Poista
  2. Mä taas en tykkää tiiliskivijätskeistä juuri sen takia kun niissä ei ole sattumia :) jäätelöhetken pitää olla nautinto ja jotenkin näistä tavisjäskeistä ei irtoa mitään :)

   Poista
  3. Kuppi kahvia ja tiiliskiveä, niin makunautinto on taattu. Tosin ei mikä vaan kelpaa. Suklaa ei esim. ole mun juttu.

   Poista
  4. Onneksi kaikilla on erilaisia makumieltymyksiä, muutenhan kaupoissa myytäisiin vain yhden sortin jätskejä! Olis aika ankeaa.

   Poista