keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ben & Jerry's Greek Style Frozen Yogurt Vanilla Honey Caramel

Löytyyköhän jäätelöä jolla olisi vielä pitempi nimi? Jäätelö valikoitui testiin sillä perusteella, että olin lähdössä kotiin pitkän päivän jälkeen ja tajusin että yhdeksän tunnin päästä pitää olla taas töissä. Tilanne vaati jäätelön, jota saa lusikoida suoraan purkista.

Vaniljakermajäätelöä ja kreikkalaistyylistä jogurttia hunaja-karamellikastikkeella.
Paino: 110g
Valmistusmaa: ei kerrota
Kaloreita: 220
Hinta: 2,45 € Prisma
Testitilanne: Istun kotona pöydän ääressä ja luen vanhaa Anna-lehteä, jossa paneudutaan Madeleinen ja Chrisin lapsen sukupuuhun samalla innokkuudella kuin minä näihin jäätelöihin. Mietin miten kivaa on mennä huomenna purkamaan 1500 kg irtokarkkeja, kun kaupoissa on pääsiäisen takia täysi maailmanlopun meininki. Onneksi työtoveri on tukena ja turvana, niin voidaan yhdessä kirota tönivät ihmiset, parkuvat lapset ja rollaattoreilla suhaavat kiukkuiset mummelit.


Tuomio: Aivan liian hunajaista.
  • Vaikuttaa nimen perusteella terveellisemmältä kuin perusjätski, kun mukana on kerran kreikkalaisjogurttia. Tuoteselosteessakin on ensimmäisenä ainesosana vesi. Lupaavaa!
  • Lähemmässä tarkastelussa käy kuitenkin ilmi, että tuotteessa on aika hulppeasti sokeria. Se siitä sitten.
  • Pakkaus on kiva; herkullisen näköistä juoksevaa hunajaa ja kreikkalaisia kuvioita. Itse jäätelön ulkonäkö ei herätä suuria tunteita. Kastike on keskellä ja sitä on ihan sopiva määrä.
  • Jäätelöä hallitsee heti kansipahvin nuolaisusta lähtien hunajan maku. Hunaja ei maistu pelkästään kastikkeessa, vaan ihan koko jäätelössä. Jos ei tämä ala janottaa, niin sitten ei mikään.
  • Aluksi jäätelöstä huomaa ettei siinä ole pelkkää perusvaniljajäätelöä, vaan mukana on myös jogurttia. Parin lusikallisen jälkeen hunaja kuitenkin peittää muut maut niin ettei jogurttia enää huomaa.
  • Ehkä tätä voisi syödä juurikin illalla kun löhöää leffan tai lehden parissa, mutta mieluummin kyllä nautin hunajan sellaisenaan paahtoleivän päällä kuin jäätelön muodossa.
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti