perjantai 25. huhtikuuta 2014

GB Glace Winner Taco

Korvasin lounaan vaniljawienerillä, joten iltaruoaksi sopisi tällainen puolisuolainen jäätelö, jonka kääreeessä on suolapähkinöiden kuvia ja nimessä mainitaan taco.

Kermanmakuista jäätelöä, karamellikastiketta, vohvelia, maitosuklaakuorrutetta sekä maapähkinöitä.
Ai, ne olikin maapähkinöitä eikä suolapähkinöitä. Ei kyllä kuulosta puolisuolaiselta, taisin vähän erehtyä jäätelön valinnassa.
Paino: 70 g
Valmistusmaa: Miksei valmistusmaata käy enää mistään tuotteesta ilmi? Kun sitä ei kerrota, ainakin minulle tulee fiilis että tuote on varmaan valmistettu lapsityövoimalla Kambodzassa tai muuta vastaavaa. Ei väkisten.
Kaloreita: 230
Hinta: Ei löytynyt Minimanin altaan reunasta enkä muistanut kuitista katsoa.
Testitilanne: Yksin kotona. Toivon että saisin jäätelöstä inspiraatiota koulutehtäviin. Nälkä.


Tuomio: Hauskanmuotoinen jäätelö on pilattu pahanmakuisella suklaareunuksella.
  • Kun pakkauksen avaa, tulvahtaa voimakas suklaan tuoksu.
  • Ööh, mitäs tämä nyt on? Eihän tämä olekaan mikään puikkojäätelö, vaan tacon muotoinen jäätelö. Ahaa, sen takia nimenä siis on Taco. Ei siis tacon makuinen, vaan tacon muotoinen. Tunnen itseni tällä hetkellä todella älykkääksi.
  • Miten tätä syödään? Tuleekohan tästä yhtä kova sotku kuin oikeiden tacojen syömisestä?
  • Ei sentään, jäätelö pysyy loppuun asti hyvin kasassa. Vohveli on mukavan rapeaa ja jäätelö puolestaan pehmeää. Mutta reunassa oleva suklaa maistuu halvalta, imelältä ja liian tummalta. Ei hyvää. Ja vaikka kuinka yritän pitää syödessä kiinni vohvelista enkä suklaasta, niin silti sormissa on lopulta sulanutta suklaata.
  • Tumma suklaahan on ainoa makean muoto, jonka syöminen on nykyään melko sallittua, ja se on myös ainoa makean muoto josta en yhtään tykkää.
  • Karamellikastiketta on sopivasti, niin että jäätelö ei ole sen takia liian makeaa. Maapähkinät eivät maistu yhtään, ne on taidettu unohtaa kokonaan pois.
  • Ei lähtenyt nälkä. Ei myöskään tullut lisää opiskeluinspiraatiota.
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti