perjantai 11. huhtikuuta 2014

Magnum Marc de Champagne

Ensimmäinen testijäätelö on herättänyt jo pienimuotoista kohua. Jäätelö sisältää 0,5 % alkoholia ja joissakin myymälöissä siitä on tehty K-18-jäätelö. Uutisen mukaan tuoteselosteeseen on lisätty teksti "ei suositella lapsille", mutta minun jädestäni tuollaista tekstiä ei kyllä löydy. Samppanjajäätelö on Magnumin 25-vuotisjuhlamaku.

Marc de Champagne -jäätelöä, Marc de Champagne -kastiketta, maitosuklaakuorrutetta ja hopeanväristä kuorrutetta.
Paino: 86 g
Valmistusmaa: ei kerrota
Kaloreita: 260
Hinta: 1,85 € Prisma
Testitilanne: Hyvä ystäväni tulee iltapäiväkahville luokseni ja syömme jäätelöt jälkkäriksi, kunhan kahvit ja croissantit on ensin sulateltu. Jäätelö tuntuu ansaitulta, kohtuupuuhakkaan viikon päätteeksi. Minulla on valmiiksi pieniä ennakkoluuloja, koska päätin muutama viikko sitten herkutella kunnolla ja ostin melko hintavan Magnum-purkkijäätelön, joka ei ollutkaan hyvää. Lisäksi en ole ikinä tykännyt alkoholin mausta.

Pakkaus on aivan ihana, täynnä blingiä niin sisä- kuin ulkopuolelta!


Tuomio: Ei-niin-kovin-hääviä jäätelöä nätissä pakkauksessa.

  • Käärepaperi on jäätelön onnistunein osa. Jäätelö itsessään on kääreeseen verrattuna vaisun näköinen.
  • Hopeaväri mietityttää; onkohan tämä nyt ihan terveellistä syödä... Testin jälkeen huulet olivat hopeaglitterin peitossa ja sitä tarttui tipahtaneesta kuorrutteen palasta myös käteen. Itsehän voisin kuorruttaa koko elämäni glitterillä, niin kaupan päälle tuleva huulikiilto ei niin haittaa. Olen kuitenkin sen verran vanhanaikainen etten suosittele tätä miehille julkisesti syötäväksi.
  • Aluksi jäätelö ja kuorrute maistuvat ihan ok:lle, mutta puolivälissä puikkoa kyllästyn alkoholin makuun ja kuorrutekin alkaa tuntua liian makealle. Jäätelö on liian iso ja alkoholi maistuu liikaa.
  • Tikkuun jää viimeiseksi suurehko, kova suklaaklöntti, josta jää ällömakea jälkimaku. Ja kauhea jano. Tekee mieli syödä jotain raikasta.
  • En osta toiste.
  • Jos tykkää alkoholin mausta, tätä voisi suositella kahvin kanssa herkutteluun. Ei mikään hellepäivän jäätelö.
  • Pakkauksesta käy ilmi että valmistuksessa käytetty kaakao on peräisin Rainforest Alliance -sertifioiduilta tiloilta. Ilmeisesti pelastimme palan sademetsää kun söimme nämä jätskit?
Arvosana: 2,5 (asteikolla 1-10)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti