lauantai 18. huhtikuuta 2015

Ben & Jerry's Cinnamon Buns

Huomasin ihan vahingossa Minimanissa, että Ben & Jerry's -pikkupikareita oli nyt tällaistakin makua tarjolla. Kyseiset 1,5 dl pakkaukset ovat ihan mainion kokoisia ja siedettävän hintaisia, mutta ainakin täällä Pohjanmaalla niitä myydään vain paria hassua makua. Kanelipullajäätelö ei tosin sinällään hirveästi innosta, koska kaneli ei ole mikään supersuosikkini.

Karamellikermajäätelöä, kanelikastiketta ja kanelipullataikinan paloja. 

Jäätelöä: 1,5 dl.
Valmistusmaa: Ehkä Hollanti.
Hinta: 2,39 € Minimani.
Testitilanne: Palaan uupuneena työpäivän jälkeen kotiin. Työpäivä on ollut erilainen kuin yleensä, koska kaupassa oli lasten päivä, ja pidimme työtoverini kanssa lapsille raaputusarpajaisia ja jaoimme asiakkaille karkkeja. Takki on melko tyhjä. Päivää onneksi piristi kaupan henkilökunta, joka oli pukeutunut erilaisiin asuihin. Varsinkin valko-kultaiseen, rintakarvat paljastavaan haalariin sonnustautunut Elvis kirvoitti monet kikatukset.

Tuomio: Pullaa jäätelön muodossa.
  • Tuoksuu jonkin verran kanelilta.
  • Kaneli myös hallitsee selkeästi makua.
  • Pullataikinan palat näyttää ihan piparipaloilta. Maistuvat kuitenkin siltä miltä luvataankin. Paloja on vaan liian vähän.
  • Kastike maistuu juuri sille kanelipulliin tulevalle kastikkeelle, eli kanelille ja sokerille. Nam.
  • Mietin jo etukäteen, että karamellijäätelö on aika yllättävä valinta kanelipullan kaveriksi. En oikeastaan löydä jäätelöstä karamellin makua, kyllä se on kaneli joka maistuu.
  • Positiivinen yllätys. Vaikka en ole suuri kanelin ystävä, ja tämä nimenomaan maistuu kanelille, tykkään tästä silti. Kyseessä ei ole jäätelö, johon on sekoitettu kanelia, vaan tämä on ihan oikeasti kanelipullaa jäätelön muodossa.
  • Suosittelen esimerkiksi hellepäivän kahvihetkeen, pullan sijaan nautittavaksi.
Arvosana: 6,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti