lauantai 11. huhtikuuta 2015

Magnum Pink Raspberry

Blogi täyttää vuoden, eli nyt jos koskaan on syytä jäätelöön! Olen jo aiemmin päättänyt, että merkkipäivänä maistan Magnumin Pink-vadelmapuikkoa. Se sopii tilanteeseen, koska lempivärini on pinkki, ja ensimmäinen blogijäätelöni oli Magnum Marc de Champagne. Kyseisestä samppanjajäätelöstä en pitänyt, toivottavasti tämä on parempaa.

Vadelmajäätelöä, vadelmakastiketta, maitosuklaakuorrutetta sekä pinkinväristä kuorrutetta.

Jäätelöä: 1 dl.
Valmistusmaa: Ei kerrota.
Hinta: 1,89 € Minimani.
Testitilanne: Lauantai-iltapäivä, ensimmäinen kunnolla lämmin kevätpäivä. Lähden lyhyen koulupäivän jälkeen nauttimaan kevätauringosta kävelylenkille, ja kotiin palattuani ryhdyn maistelupuuhiin. Jäätelöä kuvatessani sommittelen sitä pinkkien tavaroiden kanssa, joita minulta löytyy runsaasti: muun muassa vedenkeitin, tehosekoitin, oviverho ja matkalaukku. Huomaan että sängynpeittoni on tismalleen samanvärinen kuin jäätelön käärepaperi.

Tuomio: Suklaakuorrute pilaa nätin jäätelön.
  • Pakkauskääre on ylellisen näköinen, pinkkiä ja kultaa. Loppusilauksena on paperin kultainen sisäpuoli.
  • Yllätyn jäätelöä avatessani, kun paperin sisältä paljastuu haalean pinkki jäätelöpuikko, joka kimmeltää samalla tavalla kuin Marc de Champagne. En odottanut tältä puikolta kimallusta.
  • Eihän tämä pinkki kuorrute kovin luonnolliselta ja syötävältä näytä, mutta on se muuten hienon näköinen. Kuorrutteesta jää huuliin kimalletta, ihan samalla tavalla kuin Marc de Champagnesta.
  • Tuotteen makua hallitsee pinkin kuorrutteen alla oleva maitosuklaakuorrute, joka maistuu tyypilliseltä Magnumin suklaalta. Liian tummaa minun makuuni.
  • Vadelmajäätelön väri on pehmeän pinkki, hyvin kuorrutteeseen sopiva. Vadelman makuakin löytyy, sekä jäätelöstä että sen seassa olevasta vadelmakastikkeesta. 
  • Jäätelö on makeaa, mutta pysyy kohtuuden rajoissa. 
  • Jos puraisee samalla sekä kuorrutetta että jäätelöä, vadelman maku peittyy liikaa suklaan maun alle.
  • Suklaakuorrute pilaa tämän puikon. Mietin että lusikoisinko suuhuni pelkän jäätelön ja heittäisin kuorrutteen pois. Päädyn kuitenkin syömään puikosta puolet ja toisen puolen laitan rasiassa pakastimeen, siltä varalta että viikonlopun mittaan alkaa tehdä epätoivoisesti mieli jäätelöä.
  • Tämä päihittää samppanjajäätelön, mutta jää kuitenkin kauaksi hyvänmakuisesta jäätelöstä.
Arvosana: 3,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti