lauantai 25. huhtikuuta 2015

Ingman Oreo

Ystäväni vinkkasi minulle, että Oreo-jäätelö on Siwassa tarjouksessa. Olin kyllä aiemmin jo nähnyt kyseistä jäätelöä myynnissä, mutta iso pakkaus ja iso hinta eivät houkutelleet lähempään tuttavuuteen. Nyt kävin hakemassa tuotteen testiin. Oreo ei sinällään sano minulle yhtään mitään, pakkauksesta päätellen kyseessä on Dominoa muistuttava keksi, joka ainakin kuvassa näyttää halvalta ja teolliselta. Ei houkuttele, koska en pidä edes Dominoista, saati sitten tällaisista kekseistä jotka ovat vielä Dominoa tummempia. Internetin avulla minulle selvisi, että kyseessä on tosiaan Yhdysvalloista peräisin oleva keksi, joita ehkä myydään Suomessa Hong Kongissa ja Lidlissä. Ehkä. Ilmeisesti nämä halpakeksit ovat niin verrattomia, että niitä pitää laittaa jäätelöönkin.

Geisha-keksit ovat muuten ihan älyttömän hyviä, suosittelen lämpimästi. Hintansa väärtejä.

Vaniljanmakuista jäätelöä ja vaniljatäytteisiä kaakaokeksin paloja.

Jäätelöä: 7,5 dl.
Valmistusmaa: ?
Hinta: 3 € Siwa, normaalihinta 4,99 €. Hyvä tarjous!
Testitilanne: Kustannuslaskennan tentti on ohi, joten syön hiiulihei, huolta nyt ei -fiiliksellä jäätelöä koulupäivän jälkeen. Lukuvuosi on ollut työläs, onneksi se on nyt selkeästi voiton puolella. Saan hyvällä omallatunnolla vaihtaa koulukirjat Varekseen.

Tuomio: Oreo-keksien ystävälle kelpo tavaraa.
  • Keksinpaloja on tasaisesti ympäri jäätelöä, niin kuin kuuluukin. Palat ovat myös tarpeeksi isokokoisia.
  • En vaan pidä niiden mausta. Maistuu juuri niin tummalta, halvalta ja lisäaineilta, mitä ounastelinkin.
  • Lisäksi en pidä siitä, että keksipalat tavallaan kastuvat ja pehmenevät jäätelön seassa, varsinkin kun se vähän sulaa. Kuivana syötäväksi tarkoitettujen elintarvikkeiden ei kuulu kastua. Piste. Muissakin jäätelöissä on kyllä ollut keksinpaloja, mutta jotenkin ne eivät ole pehmenneet tähän tapaan.
  • Jäätelö maistuu pelkästään kaakaokeksille, vaniljajäätelön makua en erota.
  • Plussaa pahvipakkauksesta.
  • Jos pitää Oreo-kekseistä, pitää luultavasti myös tästä. Itse en pidä.
  • Kukahan söisi taas loput.
Arvosana: 4 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti