tiistai 1. syyskuuta 2015

Ben & Jerry's Satisfy My Bowl

Työputki jatkuu edelleen, joten uusia jäätelöitä ei ole tänne viime aikoina kertynyt. Nyt olen vielä lisäksi (taas) lenssussa, mutta ei anneta sen haitata tahtia. Huomasin aamulla että paikallisessa supermarketissa on myynnissä tätä Ben & Jerry's -makua. Banaanijäätelö ei suuremmin innosta, mutta olen jo maistanut melkein kaikkia muita B&J-makuja. Siispä maksan kuusi euroa banaanijäätelöstä ja ostan vielä Fazerin uutuuskarkkipussin, Soft Caramel -lakritsia. Laku on pehmeää, mutta olisin varmaan pitänyt enemmän pelkästä lakritsista; toffeen ja lakun yhdistelmä on jotenkin keinotekoinen.

Mässäilyyn sortuminen johtuu siitä että peräti kaksi haavettani on parhaillaan toteutumassa: pääsen muuttamaan pois Vaasasta ja ja ostan oman asunnon. Vaasassa on lukuisia hyviä puolia, mutta en ole viihtynyt täällä enää pitkään aikaan. En malta odottaa että pääsen syömään blogijäätelöitä uudessa kodissa!

Banaanikermajäätelöä ja toffee- ja keksikastiketta sekä suklaisia rauhanmerkkipaloja.
Harvemmin tuoteselosteessa mainitaan sana rauhanmerkki. Mitähän tuo keksikastike on? Miten keksi voi olla kastiketta?

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Ei mainita.
Hinta: 5,95€ K-Supermarket Huutoniemi
Testitilanne: Ulkona on mielettömän hieno sää, mutta ilta on pakko viettää käännöstöiden parissa. Toivon löytäväni virtaa jäätelöpurkista. Toivon myös maistavani ja haistavani edes jotain, tukkoisuudesta huolimatta, niin ettei kuusi euroa olisi mennyt ihan hukkaan.

Tuomio: Onko sitä tummaa suklaata pakko lykätä joka paikkaan?
 • Hentoinen banaanin tuoksu.
 • Kyllä tämä banaanilta maistuu. Valitettavasti.
 • Toffeekastike on aivan kelvollista.
 • Keksikastike tarkoittaa siis keksirouhetta.
 • Rauhanmerkit on kiva idea, mutta ne on pilattu valmistamalla ne tummasta suklaasta. Jäävät syömättä. Onneksi palat on niin isoja että ne saa kaivettua jäätelöstä pois.
 • Parempaa tämä on mitä odotin. Banaaninmaku ei ole lopulta häiritsevä, keksirouheesta tulee mukavasti pureskeltavaa ja toffeekastikkeessa ei ole moittimista. Kaikkihan tietävät että banaani ja toffeekastike sopii yhteen.
 • Rauhanmerkkejä on ihan liikaa. Muutaman lusikallisen jälkeen vastaan on tullut 12 suklaapalaa. Niiden sijasta kastiketta saisi olla enemmän.
 • Jäätelöä ei ole pilattu makeudella, kolmasosa purkista menee kevyesti alas. Haluaisin syödä lisää mutten vaan kehtaa. Jospa sitten illalla taas vähän ja huomenna loput. Viimeistään.
 • Etukäteen en pitänyt siitä että tässä on banaanijäätelöä, mutta nyt tuntuu että parasta oli juuri se että maku oli vähän erilainen mitä yleensä.
Arvosana: 6 (asteikolla 1-10)

2 kommenttia:

 1. Tämä on niin herkkua! Rakastan banaanijäätelöä, suklaan ja keksin yhdistelmä on ihan sopiva. Chunky Monkey oli myös hyvää mutta sitä ei enää suomesta saa :/

  VastaaPoista
 2. Keksirouhetta voisi kyllä laittaa kaikkiin maailman jäätelöihin, tykkään.

  VastaaPoista