sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Downtown Creamy Cookie Dough

Downtown lakritsijäätelö oli tosi hyvää, joten ilahdun kun huomaan että Citymarketissa on samalta merkiltä tällaistakin makua. Ja vielä keksitaikinaa mukana, oijoi.

Vaniljakermajäätelöä, jossa keksitaikinan paloja ja suklaapaloja.

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Belgia.
Hinta: 3,99 €.
Testitilanne: Olen käymässä vanhempieni luona ja otan jäätelöpurkin mukaan maisteltavaksi. Puolen litran pakkaus on juuri sopivan kokoinen kolmelle syöjälle.


Katsokaa nyt miten söpö suklaasydän!
Tuomio: Tuhtia kamaa.

  • Ihanaa, mukana olevat suklaapalat ovat sydämenmuotoisia! Ihme, ettei tätä mainittu tuotekuvauksessa. Tutkin pakkausta tarkemmin ja huomaan, että englanninkielisessä tekstissä sydämet kyllä mainitaan.
  • Ihan sairaan kovaa. Olen monesti miettinyt, miksei edes joitain puolen litran jäätelöitä pakata samanlaisiin pakkauksiin kuin litran tavisjäätelöitä. Neliskulmaisista paketeista olisi helpompi leikata paloja veitsellä, kuin kaivaa purkista kauhalla ranne soikeana.
  • Mukana on todella paljon niin keksitaikinan kuin suklaankin paloja.
  • Suklaasydämet eivät maistu juuri miltään, mikä on oikeastaan ihan hyvä asia. Yleensähän tällaiset suklaapalat nimittäin tuppaavat olemaan tummaa suklaata, mutta nämä eivät onneksi ole.
  • Keksitaikinan palat ovat tosi nam. Rouskuvat ihanasti syödessä. Toisaalta rouskumisesta tulee kyllä sellainen tunne, että palat ovat 90 % sokeria. Jäätelössä on kuitenkin yllättävän vähän sokeria: 100 g:ssa on 25 g sokeria.
  • Vaniljajäätelö on ok, ei herätä suuria tunteita puoleen eikä toiseen. Keksitaikinan maku hallitsee koko jäätelöä.
  • Taitaa olla eka jäätelö, jonka kohdalla mietin onko sattumia jo liikaa. Tulee melkein fiilis, että syö keksitaikinaa eikä jäätelöä.
Arvosana: 6,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti