lauantai 7. marraskuuta 2015

Ingman Creamy Wienin Sacher

Nyt on vuorossa vanha jäätelö, joka lähtee tarjouksesta halvalla; 2,95 euroa. Olen melko varma etten pidä tästä, koska sacher-kakku ei ole millään tavalla mieleeni. Siinä on liian tummaa suklaata ja aprikoosihilloa, ei siis mistään kohdasta hyvää. Mutta olen jo maistanut muita tarjousjäätelöitä, niin kokeillaan nyt tätä.

Vähälaktoosista suklaakermajäätelöä, aprikoosikastiketta ja -paloja ja suklaalastuja.

Jäätelöä: 8,5 dl.
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 2,95 € Minimani.
Testitilanne: Jaa-a, olen syönyt tästä jo useaan eri otteeseen, koskahan maistoin ekan kerran... Taisi olla ruoan jälkeen jälkkäriksi.


Tuomio: Ilman aprikoosipaloja ihan syötävää.

 • Pinnalla olevat suklaalastut ovat tummaa suklaata, ei hyvää.
 • Ulkonäkö ei ole mikään erikoinen. Suklaajäätelöä, jonka pinnalla on vähän suklaalastuja, ja reunoissa on aprikoosikastiketta.
 • Aprikoosikastike on oikeastaan ihan hyvää. Parempaa kuin odotin. Ei lainkaan niin kirpeää mitä pelkäsin, eikä myöskään liian makeaa.
 • Suklaajäätelö on keskitasoa. Se on plussaa, ettei mukana ole tumman suklaan makua, mutta muita kehuja tästä on vaikea keksiä. Tulee hieman mieleen kaakaojäätelö. Halvan makuista.
 • Voi ei, joukossa on aprikoosipaloja, jotka tuntuvat epämiellyttäviltä suussa. Pidän sattumista, mutta en näistä. Olisiko jäätelön sekaan voinut mieluummin laittaa vaikka kakkutaikinan paloja? 
 • Jos aprikoosipalat jätetään pois ja suklaalastut karsitaan myös, tämä on ihan ok. Ei todellakaan mitään suurta herkkua, mutta parempaa kuin odotin. Purkki on huvennut pakastimesta kuin itsekseen, kun napsin paria lusikallista mennen tullen. Aprikoosikastike on paras osuus.
Arvosana: 4 (asteikolla 1-10)

4 kommenttia:

 1. Testata tuolla hinnalla voisin, mutta en usko myöskään oma suosikkini olevan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä kiva jos jäätelöt lähtis aina noin halvalla... Tai ehkä se kostautuis vyötäröllä, kun niitä ostais jatkuvasti!

   Poista
 2. Hei, oletko huomannut että tuohon sarjaan on tullut minttu-suklaa? Vink vink.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan rähmä, jostain syystä tämä kommentti on jäänyt minulta huomioimatta, nyt nolottaa. :/ Vastaus tulee yli 2 kk myöhässä, mutta parempi kai myöhään kuin... Toivottavasti. :) Tarkoitat siis varmaan English Mint -jäätelöä, sen arvostelu löytyy täältä: http://jaatelonviemaa.blogspot.fi/2014/10/ingman-creamy-english-mint.html

   Poista