perjantai 30. lokakuuta 2015

Ben & Jerry's Speculoos? Specu-Love Cookie Core

Kyllä on taas jäätelölle nimi keksitty. Mieleni on tehnyt maistaa tätä uutuutta jo jonkin aikaa, mutta läheskään joka kaupan valikoimaan se ei ole vielä ehtinyt. Nyt kun huomaan että Ben & Jerryt ovat K-supermarketeissa tarjouksessa, lähden varta vasten sellaiseen kauppaan, jossa arvelisin uutuutta olevan tarjolla. Eikä uuden kotikaupunkini Seinäjoen Anttilan yhteydessä oleva supermarket petä minua.

Kinuskikermajäätelöä, mausteisia kinuskikeksinpaloja ja rouheinen kinuskimaustekeksisydän. 
Hauska sana tuo kinuskimaustekeksisydän. Kinuskijäätelöitä on maailma pullollaan, mutta toivottavasti salamyhkäinen maustekeksi tuo tähän jotain uutta.

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Alankomaat.
Hinta: tarjouksessa 4,95 €
Testitilanne: Perjantai-iltapäivä, teen käännöstöitä kotona. Illalla odottaa Finlandersin keikka, enkä oikein malttaisi odottaa. Jos haen pakastimesta yhden pallon jäätelöä, niin se varmaan helpottaa.

Tuomio: Joulujäätelö 2015

 • Kinuskijäätelö on ok; maistuu kinuskille, muttei ole liian makeaa.
 • Onpa jännän makuista keksiä. Vähän kuin piparia, mutta ei kuitenkaan. Ehkä sellaista vaaleaa piparia.
 • Tykkään. Kokonaisuus on kivan erilaisen makuista.
 • Keksin koostumus on oiva, tarjoaa kunnolla rouskuteltavaa. Purkin keskellä oleva keksisydän on niin paksu, että siitä kyllä riittää.
 • Minulle tulee ihan joulu mieleen tästä. Google kertoo, että keksissä on inkivääriä ja kanelia, joten ei ihmekään. Kyseinen maustekeksi on ilmeisesti jotain ulkomaan herkkua, en tutustu siihen nyt tarkemmin. Riittää että pidän siitä.
 • Täten julistan tämän Joulu 2015 -jäätelöksi. Jos ei parempaa ilmaannu markkinoille.
 • Joka tapauksessa minä käperryn Speculoos-purkin kanssa torkkupeiton alle vielä monena talvi-iltana.
Arvosana: 8,5 (asteikolla 1-10)

4 kommenttia:

 1. Parasta tässä jädessä oli että keksiä on ihan reilusti. Minun makuuni keksi olisi voinut olla perinteisen keksimäinen, tämä mausteinen vivahde on vähän jännä mutta ei paha. Kyllä ostan toistekin. Keksisydän Core uutuudet ovat kyllä hyvä, se suklaa ja Peanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoteselostetta lukiessani olin vielä skeptinen maustekeksille, mutta eihän siinä lopulta auttanut kuin tykätä siitä. :)

   Poista
 2. Itselle tuo sydän oli vähän turhan tuhti, mutta on kyllä kivan jouluinen ja toimii oikein hyvin. Mukavan tasapainosen makea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei purkki ainakaan omassa pakastimessani kauaa vanhentunut, että hyvää kyllä oli. :)

   Poista