torstai 31. joulukuuta 2015

Ben & Jerry's What-a-lotta Chocolate Cookie Core

Tarkoitukseni ei ollut maistaa tätä Benin ja Jerryn suklaajäätelöä, koska tiedän että se on ihan liian suklainen minun makuuni. Kävi kuitenkin niin, että Minimanissa oli B&J-jäätelöt 3,99 € ja olin jo maistanut kaikkia muita makuja, niin en keksinyt muuta ratkaisua kuin nöyrtyä ja sujauttaa suklaajäätelö kiltisti ostoskoriin.

Suklaakermajäätelöä, suklaanmakuisia keksinpaloja ja rouheinen suklaanmakuinen keksisydän.

Jäätelöä: 5 dl
Valmistusmaa: Alankomaat
Hinta: 3,99 €
Testitilanne: Ystäväni tulee käymään luonani joulupäivän iltana. Olemme molemmat ihan täynnä, joten otamme kumpikin vain yhden pallon jäätelöä. Sen verran nyt aina mahtuu.

Tuomio: Yllättävän syötävää.

 • Jäätelö sulaa turhankin nopeasti.
 • Niin, suklaajäätelö nyt on mitä on, en kauheasti pidä. Pahempaakin suklaajäätelöä olen toki syönyt, tämä ei ole ihan toivottoman tummaa.
 • Keksipalat näyttävät olevan hauskan pyöreän muotoisia, niinkuin minikeksejä.
 • Keksipalojen maku on ok, mutta palat ovat liian pehmeitä keksipaloiksi. Mieleen tulee lähinnä brownie-palat. Ihan hyvin menevät alas, joka tapauksessa.
 • Sydän on tosi jännä. Näyttää suorastaan pelottavan tummalta, mutta ei maistu oikein miltään. Sydän sulaa suussa saman tien, liukenee silmänräpäyksessä. Suuhun jää vain muutama rae, aivan kuin olisi sokeria suussa. En olisi kyllä arvannut, että "rouheinen keksisydän" on tällaista. Ei tämä pahaa ole, mutta odotin että sydämessä on jotain pureskeltavaa ja keksin makua. Kuvan perusteella arvelin, että se muistuttaisi keksitaikinaa.
 • Yksi pallo on ihan tarpeeksi, jos söisi enemmän niin suklaisuus alkaisi tökkiä.
 • Odotin että tämä on tosi pahaa, joten kokonaisuus oli positiivinen yllätys. Ei mitään herkkua, mutta jälkiruokana yksi pallo menee.
Arvosana: 5,5 (asteikolla 1 - 10)

2 kommenttia:

 1. Tämä on hyvää. Aika suklaista ja makeaa, ei pysty kerrallaan paljoa sylmään. Keksisydän on kuitenkin parasta jätskissä, ilman sitä en tätä luultavasti edes ostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää, että tämä oli lopulta yksi harvoista B&J-jätskeistä, joista söin lopulta koko purkin. Paljon ei tosiaan pysty kerralla syömään, mutta pieninä annoksina jäätelö oli vallan jees. :)

   Poista