keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Angry Birds Mint-Lime

Angry Birds -jäätelö ei tunnu oikein houkuttelevalta. Tällainen tuli kuitenkin tarjouksesta joskus pakastelokeroon ostettua. Ja kun tarkemmin katsoo, niin eihän tämä pahalta kuulosta:

Mintunmakuista kermajäätelöä ja sitruunakastiketta sekä suklaanmakuista kuorrutetta, mintunmakuisia rakeita ja vohvelia.

Jäätelöä: 1,1 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 1 € K-Supermarket
Testitilanne: Yksin kotona. Vanhuus ei tule yksin; polveni on sanonut yhteistyösopimuksen irti ja klenkkaan mummotyylillä pitkin asuntoa. Tunnen itseni 107-vuotiaaksi ja etsin lohtua pakastelokerosta.


Tuomio: Yllättävän aikuismainen jäätelö.
  • Odotin että suklaanmakuinen kuorrute on jäätelön päällä, mutta kyseessä onkin "vohveli suklaanmakuisella kuorrutteella". Kuorrutetta on myös ihan vähän jäätelön reunassa, kuten kuvasta näkyy.
  • Miksi jäätelön nimi on Minttu-Lime, mutta siinä on sitruunakastiketta? En ole tiennyt että sitruuna ja lime olisivat sama asia.
  • "Mintunmakuinen" ja "suklaanmakuinen" kuulostavat keinotekoisilta, mutta maistuvat oikein hyviltä. Mintunmakuiset rakeet ovat kiva piristys, tuovat vaihtelua koostumukseen.
  • Jäätelö ja kastike ovat yllättävän voimakkaan makuisia, kyseessä ei ole mikään pliisu lasten jäätelö. Sitruunakastiketta tulee lopuksi vastaan melkein turhankin iso klöntti.
  • Mikähän tämän kohderyhmä on? Itse ainakin miellän Angry Birdsin lasten jutuksi ja sanoisin että tuutin koko on lapsille suunnattu. Maku on kuitenkin suunniteltu enemmän aikuiseen  makuun.
  • Positiivinen ylläri! Sopii jälkiruoaksi tai pikkuherkutteluun.
Arvosana: 5,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti