keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Jättis Sour

Näin isot jäätelöt on liian isoja. Olosuhteiden pakosta tämä nyt kuitenkin päätyi testiin.

Sitruunanmakuista kermajäätelöä, kirpeää täytettä, sitruunanmakuista kuorrutetta ja vohveli suklaanmakuisella kuorrutteella.

Jäätelöä: 2,16 dl
Valmistusmaa: Suomi.
Hinta: 2 € Siwa.
Testitilanne: Kotona, aika pitkän työpäivän jälkeen. Päivä meni yllättävänkin hyvin, hiljaa hyvä tulee -asenteella (tuntipalkalla ei kannata hosua). Olo on kuitenkin sen verran väsynyt, että suuntaan iltalenkin sijaan grillille ja jäätelöostoksille. Jättis Sour on ainut Siwan pakastealtaasta löytynyt uutuusjäätelö. En syö hampurilaista kokonaan, että jaksan syödä vielä Jättiksen. Omasta mielestäni tämä on täysin looginen toimenpide.

Tuomio: Tylsä, sitruunainen, liian iso jäätelö.
  • Voimakas sitruunan tuoksu. Tulee mieleen Fairy, mikä ei välttämättä ole kovin positiivinen asia.
  • Kuorrute maistuu yhtä keinotekoiselta kuin Banaani Räpylässä.
  • Jäätelön keskellä on punaista, mansikkahillon näköistä kastiketta. Pitäisi maistua kirpeältä, mutta on yllättävän vaisua. Kirpeys tulee paremmin esiin vasta tuutin puolivälissä, kun kastiketta on vähän isompi klöntti.
  • Sitruuna on ihan kivaa vaihtelua suklaa- ja toffeejäätelöille. Ei ole kovin makea, eli sopii hellepäiväänkin.
  • Jäätelö on kuitenkin tosi tylsä. Jos sitruunaan olisi yhdistetty lakritsaa, olisi lopputulos ollut parempi. Nyt tässä on vain sitruunaa ja ripaus mukakirpeää kastiketta.
  • Kun pääsen vohveliin asti, olen niin kyllästynyt sitruunan makuun että heitän loppuosan pois. Pienessä jäätelössä tämä toimisi, mutta ei Jättiksessä.
Arvosana: 3,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti