lauantai 14. kesäkuuta 2014

Carte D'or Mansikka-marenki

Pakkaus on ainakin kivan näköinen. Minulla on pieniä ennakkoluuloja marenkia kohtaan, mutta valkosuklaakuorrute kuulostaa oikein lupaavalta.

Vaniljajäätelöä ja mansikkajäätelöä, mansikkakastiketta sekä päällä valkosuklaakuorrutteisia marenkipalasia.

Valmistusmaa: Ei ainakaan Suomi.
Hinta: Muistaakseni 4,99 € K-Supermarketissa.
Testitilanne: Ystäväni yllätysvalmistujaiset, joita juhlistamme kolmen hengen akateemisesti koulutetulla seurueella minun luonani. Iltaan kuuluu hyvää syötävää, kuohuviiniä ja sangen syvällisiä keskusteluita. Toteamme yhdessä Bellinin laatujuomaksi. Loistoilta siihen asti kunnes bileiden emäntä väsähtää ja sanoo vieraille "Mun on nyt pakko päästä nukkumaan".

Tuomio: Herkullinen, kesäinen jäätelö.
 • Jäätelön ulkonäkö on aivan ihana! Pakkaus ei valehdellut.
 • Sopivan pehmeää, niin että jäätelöä saa pyöriteltyä helposti tavallisella lusikalla.
 • Maku on raikas ja kesäinen, ei yhtään liian makea. Kastikekin on todella onnistunutta.
 • Valkosuklaakuorrutteiset marenkipalat on ihan parasta.
 • Jäätelö olisi vielä parempaa, jos marenkipaloja olisi myös jäätelön sisällä, eikä vain päällä. Silloin tulisi enemmän pureskeltavaa ja marengit jakautuisivat tasaisesti kaikille syöjille.
 • Parhaimmillaan hyvässä seurassa, lämpimänä kesäpäivänä.
Arvosana: 9 (asteikolla 1-10)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun löysin tämän jäätelöblogisi! Jäätelöaddiktina poimin jo täältä muutamia jädeyksilöitä maistelusuunnitelmiini. Miekkosen kanssa meillä on tässä ollut jo tovin sellainen hönö projekti, että käydään kaikki Ben&Jerry's-jätskit läpi :D Tämän jälkeen siirrytään muihin makuihin ja tästä blogista voisi olla suuri apu asiassa! Ihanaa jäätelöntäyteistä kesää sinne ja keep up the good work! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Teillähän on loistava projekti menossa. Kauppojen pakastealtaat pursuaa eri vaihtoehtoja, niin maisteltavat ei lopu ihan heti kesken! Mainiota jäätelökesää teille myös! :)

   Poista