tiistai 10. maaliskuuta 2015

Aino Vadelman & Suklaan Taika

Aino-jäätelöä saa nyt myös tuutteina, kolmea eri makua. Isoin yllätys näissä Taika-tuuteissa on niiden tylsät maut: vadelma-suklaa, suklaa-vanilja ja vanilja-kinuski. Nämä maut on niin nähty, monen eri firman jäätelöissä.

Suklaakermajäätelöä ja vadelmanmakuista kermajäätelöä maitosuklaanmakuisella kastikkeella ja vadelmapaloilla sekä vohvelia ja suklaanmakuista kuorrutetta.

Jäätelöä: 1,1 dl.
Valmistusmaa: Suomi.
Hinta: 1,69 € CM.
Testitilanne: Ihan vaan kotona. Ostin tuutin jo pari päivää sitten ja nyt tulee sopiva maisteluhetki. Eli pitäisi tehdä kaikenlaista, mutta saan siirrettyä velvollisuuksia vielä hetken, kun syön jäätelön.

Tuomio: Mitäänsanomatonta.
  • Käärepaperi on nätti, ainomainen. Ehdin jo mielessäni paheksua jäätelön muovikantta, kunnes luen käärepaperista että kannen voi laittaa huuhdeltuna ja kuivattuna kartonkikeräykseen. Enpä olisi uskonut. Oma kansi lensi jo roskikseen.
  • Päälle sirotellut vadelmapalat ovat kuivia ja kovia, jäävät ikävästi kiinni hampaiden väleihin.
  • Vadelmajäätelö on pehmeää, mutta se sekä tuoksuu että maistuu teolliselle vadelmalle, ei oikealle vadelmalle. Tuoteselosteesta käykin ilmi, että tuutissa on peräti yksi prosentti vadelmaa. Vau.
  • Vadelmajäätelöä on suurinpiirtein vohvelin yläreunaan asti, siitä alkaa sitten suklaajäätelö. Sen maku on aika ok, vähän turhan kaakaomainen.
  • Vohveli on tosi kovaa. Positiivista on se, että vohvelin sisäpinta on kauttaaltaan suklaakuorrutettu. 
  • Tuutin keskeltä paljastuu yllärinä pieni suklaasydän. Suklaa maistuu hieman paremmalta kuin suklaajäätelö.
  • Ohhoh, jäätelö loppuu jo hyvissä ajoin ennen vohvelin loppua, tuutin pohjalla on ainoastaan todella reilusti suklaata. Suuhun jää ällömakea jälkimaku, sama kun söisi jäätelötuutin ja siihen päälle yhden rivin suklaalevystä.
  • Ei tarvitse syödä toiste. Luulen myös että muut Aino-tuutit jäävät minulta toistaiseksi maistamatta.
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti