perjantai 6. maaliskuuta 2015

Panda Lakumix

Kauppojen pakastelaarit pursuavat nyt uutuusjäätelöitä, melkein iskee ahdistus kun haluaisi maistaa niitä kaikkia. Lakumix-jäätelö pääsee testiin lähinnä pirteännäköisen pakkauksen perusteella. Karkeistahan on viime aikoina muovattu ahkerasti jäätelöitä, ja nyt siis Lakumix-pussikin on päätynyt jäätelöpuikoksi. Pandalla on muuten harvinaisen onnistuneet verkkosivut, ei mitkään tylsät ja perinteiset. Rasittavan taustamusiikin saa vaiennettua klikkaamalla oikeasta alakulmasta.

Appelsiininmakuista kermajäätelöä, karkinmakuista kuorrutetta, lakritsikastiketta ja lakritsikuorrutetta.

Jäätelöä: 1 dl.
Valmistusmaa: Pakkauksessa lukee "valmistettu EU:ssa". Eli mahdollisia maita on vajaat 30.
Hinta: 1,59 € CM.
Testitilanne: Herkuttelen kotona iltapalan jälkeen. Pitäisi lukea koulukirjaa, mutta luen Marko Kilven Elävien kirjoihin -dekkaria. Päihittää selvästi Kannattavuus- ja kustannuslaskenta -teoksen.

Tuomio: Parempaakin olen syönyt.
  • Ulkonäkö on hauska.
  • Mmm, kuorrutteen musta lakritsiosa ei ole yhtään hassumpaa. Punainen osa maistuu Pandan punaiselle lakulle, josta en ole ikinä pitänyt.
  • Appelsiinijäätelö on hieman yllättävä valinta. En oikein osaa yhdistää appelsiinia Lakumixiin. Siinä on kyllä niitä keltaisia palleroita, mutta en ole ikinä ajatellut että ne maistuisivat appelsiinilta.
  • Jäätelön maku on sinällään ihan ok, aika mieto.
  • Jäätelön seassa on raitoina lakukastiketta, jonka maku ei missään vaiheessa erotu.
  • Kuorrute lohkeilee paloiksi, joten syöminen on hieman sotkuista. Loppuvaiheessa koko jäätelö hajoaa ja putoaa tikusta pöydälle.
  • Punainen kuorrute alkaa maistua lopussa turhan imelältä. Musta kuorrute on ehdottomasti paras osuus, harmi että sitä on niin vähän.
  • Tässä tuotteessa on kyllä yritystä, ja karkki ja jäätelö on periaatteessa yhdistetty ihan kivasti. Itse syön mieluummin Lakumixini jatkossakin pussista kuin puikosta.
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti