perjantai 27. maaliskuuta 2015

Ben & Jerry's Utter Peanut Butter Clutter Cookie Core

Ben & Jerry's -jäätelöt ovat kunnon tarjouksessa, joten tilaisuus on oikeastaan pakko hyödyntää. Tavaan tuoteselosteita pakastekaapin äärellä pitkään ja hartaasti. Koska en halua suklaajäätelöä, vaihtoehdot karsiutuvat lopulta aika pieneen. Valitsen maapähkinävoijäätelön, se ainakin erottuu perinteisistä mansikkasuklaavanilja-mauista. Ja onhan tuo englanninkielinen nimi hauska.

Maapähkinävoikermajäätelöä, maapähkinävoikeksinpaloja ja rouheinen maapähkinävoikeksisydän.
Maapähkinävoita kerrakseen! Ihana sana tuo maapähkinävoikeksisydän, suomen kieli taipuu niin moneksi.

Jäätelöä: 5 dl.
Hinta: 3,99 € CM, tarjous.
Valmistusmaa: Ilmeisesti Hollanti.
Testitilanne: Koulussa ollessani alkoi sataa räntää, ja ehdin kastua läpimäräksi kun pyöräilin kotiin. Lohdutan itseäni jäätelöllä.

Tuomio: Vie kielen mennessään.
  • Tässä on kyllä makua, heti ensi lusikallisesta lähtien.
  • Keksisydänkin alkaa heti pinnalta, sitä ei tarvitse kaivella esiin. Sydän on rouheinen, niinkuin tuoteselosteessa luvataan, ja maistuu suussa sulavan herkulliselta. Niin pehmeää ja hyvää!
  • Sattumissa ei ole säästelty, keksinpaloja löytyy jäätelön seasta runsaasti. Tykkään siitä, että tarjolla on sekä jäätelöä että pureskeltavaa. Vielä kun jäätelö ja keksinpalat ovat hyvänmakuisiakin.
  • Etukäteen arvelin, että kun tuotteessa on niin paljon maapähkinävoita, niin sen maku alkaa varmaan tökkiä, mutta ei. Maku ei ole myöskään liian makea.
  • Paras osuus tässä on keksisydän, mutta pidän jäätelöstä ihan kokonaisuutena. Karamel Sutrassa kinuskisydän oli hyvää, mutta muu osuus ei ollut ihmeellistä. Tästä ei tee mieli kaivaa esiin pelkkää sydäntä, vaan haluan syödä koko jäätelön.
  • Sopii luksusherkutteluun; jos haluaa hemmotella itseään tai viettää herkkuhetken ystävän kanssa.
  • Alkoi tehdä mieli maapähkinävoita ja paahtoleipää. Ruokaostoksille on joka tapauksessa pakko lähteä, joten saa nähdä pystynkö nälkäisenä vastustamaan kiusausta.
Arvosana: 8,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti