maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ben & Jerry's Peanut Butter Cup


Tämä Ben & Jerry's maapähkinävoijäätelö on epähuomiossa jäänyt maistamatta aikaisemmin. Nyt on hyvä korjata tilanne, kun B&J:t ovat Citymarketeissa tarjouksessa. Aito maapähkinävoi maistuu pahalle, mutta ainakin Benin ja Jerryn toinen maapähkinämaku, Utter Peanut Butter Clutter Cookie Core oli todella hyvää. Onneksi tällä on lyhyempi nimi.

Maapähkinävoijäätelöä ja maapähkinävoin palasia.

Jäätelöä: 5 dl
Valmistusmaa: Alankomaat
Hinta: 4,99 € CM
Testitilanne: Pyörälenkin jälkeen on kiva herkutella. Olen niin innoissani, kun tiet ovat taas sulat ja pääsee kunnolla pyöräilemään. Harrastus meinaa lähteä aivan käsistä. Jäätelö maistuu mielestäni parhaimmalta juurikin raittiissa ilmassa tehdyn kuntoilun jälkeen.


Tuomio: Hyvää jäätelöä, pahoja suklaapaloja.

 • Jäätelö on kivikovaa, joten annan sen sulaa 10 min. Edelleen kivikovaa. Odotan vielä toiset 10 min. Edelleen kivikovaa.
 • Nyt en jaksa enää odottaa. Kaivan jäätelöä väkivalloin purkista, pallojen pyörittelystä on aivan turha haaveilla. Ihan hullun kovaa.
 • Tuoksuu maapähkinävoille.
 • Seassa on samanlaisia paloja, joita näkyy pakkauksen kyljessä. Kuin ihan pienissä foliovuoissa valmistettuja suklaamakeisia, jotka on puolitettu. Tällaisia:
 • Paloja on uskomattoman paljon, tuntuu etteivät ne lopu ikinä.
 • Nam, jäätelössä on tuhdisti makua. Tosi hyvää. Maistuu selkeästi maapähkinävoille.
 • Valitettavasti suklaapalat eivät ole yhtä hyviä. Suklaakuorrutteen sisällä on maapähkinävoita, josta minulla ei ole suuremmin valitettavaa, mutta suklaakuorrute on pahaa. Liian makeaa. Ja paloja on muutenkin liikaa, kun ne ovat vielä näin suuria.
 • Taas yksi jäätelö, johon on pitänyt väkisin tunkea suklaata, vaikkei se sovi lainkaan mukaan.
 • Jäätelö vie kielen mennessään, mutta suklaapalat pilaavat kaiken.
Arvosana: 3 (asteikolla 1 - 10)

4 kommenttia:

 1. Tämä on jätski maapähkinävoin ystäville. Tätä ei voi syödä paljoa, on todella imelää. Vie kielen mennessään :) minä tykkään noista suklaapaloista, tuovat kivan lisän jäätelöön. Ja täälläkin ollaan iloittu sulaneista teistä, pääsee lenkillä kovempaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi suklaapalat saa aika helposti kaivettua pois, jäätelö oli muuten niin hyvää :D

   Poista
 2. Söin viime viikolla maapähkinävoi suklaa kuppeja. Maapähkinävoi oli mahtavaa, mutta se suklaatökki ja pahasti. Hitsi että tähänkin on pitänyt sotkea sitä helkkarin suklaata.

  VastaaPoista