sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Mövenpick Vanilla Dream with Caramel


Mövenpick-puikoista Maple Walnut oli tosi hyvää ja Vanilla Dream with Almond tosi pahaa. Jännä nähdä, kumpaan päähän arvosteluasteikkoa tämä karamellin maku sijoittuu.

Vaniljakermajäätelöä ja "Fleur de Sel" -karamellikastiketta ja sveitsiläistä maitosuklaata.
Nyt tuli niin fiini nimike vastaan, että täytyy ottaa Google avuksi. Ilmeisesti Fleur de Sel tarkoittaa tässä lähinnä suolaista karamellikastiketta. Tämähän on lupaavaa, koska pidin ihan hirmuisesti 3 Kaverin Paahdettu pähkinä & Kinuski -jäätelöstä, jossa oli suolaista kinuskikastiketta.

Jäätelöä: 0,9 dl
Valmistusmaa: Saksa
Hinta: 2,15 € CM
Testitilanne: Illalla laiskottaa ja tekee mieli jotain pientä hyvää. Vaihteeksi. Tämä on sopivan pieni iltaherkku, alle desilitra jäätelöä.


Tuomio: Pliisua.

 • Kahdesta muusta Mövenpick-puikosta poiketen, tämän kuorrutteessa ei ole mitään höysteitä, ihan vaan pelkkä suklaakuorrute.
 • Sveitsiläinen maitosuklaa maistuu minulle yhtä huonosti kuin mantelipuikossakin. Ei toimi.
 • Sisällä oleva jäätelö on vaatimatonta niin ulkonäöltään kuin maultaankin. Kastikeraidat ovat tosi laimeat, minkäänlaista suolaista makua en erota hyvällä tahdollakaan.
 • En erota oikeastaan mitään muutakaan makua itse jäätelöstä, todella vaisua. 
 • Suklaa kyllä maistuu ja hallitsee koko jäätelöä. Harmi vain, että se maistuu juuri niin halvalta ja ulkolaiselta, kuin suklaa voi maistua.
 • Tämä ei ollut mistään kotoisin, pliisuin Mövenpick-puikoista.
Arvosana: 2 (asteikolla 1 - 10) 

6 kommenttia:

 1. Minä maistoin tämän ensimmäisenä noista kolmesta Mövempick-puikoista ja pakastimessa odottelee Maple Walnut. Onneksi olit tästä samaa mieltä kuin minäkin, sillä ehdin jo pelästyä, että se toinen on yhtä pahaa. Tämän ja sen toisen arviosi jälkeen uskoisin etten joudu sittenkään pettymään toista kertaa:) Sitä mantelista en kyllä aio edes ostaa.

  Sun blogisi on ihana ja mielipiteesi ilmaiset ihanan aidosti ja suorasanaisesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, toivottavasti Maple Walnut ei tuota pettymystä! :)

   Poista
  2. Hmm... nyt sen syöneenä voisin kertoa siitäkin mielipiteeni, jos osaisin. Mutta en oikein osaa. Se oli tavallaan tosi hyvää ja tavallaan ei ollenkaan hyvää. Tosi jännän makuista.

   Poista
  3. :D se ei oo aina niin helppoa päättää, onko hyvää vai ei. Nyt vaan maistamaan vielä toisen kerran, niin sitten on jo selkeämpi käsitys!

   Poista
 2. Testaisitko Soleron? Red berries on palannut mutta exotic on kyllä parempaa. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan. :) Ainakaan lähiaikoina Soleroa ei ole tulossa testiin, mahdollisesti myöhemmin.

   Poista