tiistai 15. maaliskuuta 2016

Magnum Cookie Crumble


Myös Magnumilta on tullut markkinoille useita uutuuksia. Cookie Crumble pääsee niistä ensimmäisenä testiin, sen vuoksi että sillä on herkullisimman kuuloinen nimi. Pidän Magnum-jäätelöistä todella harvoin, niissä käytetty suklaa on yleensä makuuni liian tummaa.

Keksinmakuista jäätelöä, maitosuklaata ja kaakaokeksin paloja.

Jäätelöä: 1 dl
Valmistusmaa: Jokin muu kuin Suomi.
Hinta: 1,85 € CM
Testitilanne: Sää on suorastaan häikäisevä, joten otan työpäivän jälkeen polkupyörän varastosta esiin ja avaan pyöräilykauden. Tavoilleni uskollisena aloitan liian innokkaasti, liian pitkällä lenkillä, mikä tuntuu jälkeenpäin takapuolessa ja polvessa. En vaan ikinä opi. Lenkin jälkeen tekee tosi paljon mieli jotain hyvää.


Tuomio: Ummehtunut pettymys.

 • Jep, suklaakuorrute on aivan liian tummaa. En tykkää yhtään.
 • Sisällä oleva keksinmakuinen jäätelö on omituista. Värikin on jotenkin harmaa. 
 • Maistuu ummehtuneelta. Tunkkaiselta. Mistä kohtaa tämä on keksinmakuista?
 • Kuorrutteessa olevat keksinpalat tuovat kivasti rapeutta, mutta kuorrute on muuten niin pahaa, etteivät palat pelasta mitään.
 • Lähes yhtä pahaa kuin mämmijäätelö. Syön puikosta vastentahtoisesti kolmasosan, enempää en halua olla tämän jäätelön kanssa tekemisissä. Iso pettymys.
Arvosana: 1,5 (asteikolla 1- 10)

6 kommenttia:

 1. Hei! Onko mahdollisesti tulossa arvosteluun lähiaikoina Magnumin muista uutuuksista, mm. Kinuski ja maapähkinävoi? Olen kaupassa katsellut näitä, mutten ole vielä raaskinut ostaa :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maapähkinä ja joku hunajajuttu on pakastimessa odottamassa vuoroaan, muihin makuihin menee vielä hetki aikaa. :) Tälle kesälle tuli niin paljon uutuuksia, että huh huh. Kesäkuntoon 2016, joopa joo :D

   Poista
 2. Odotan innolla arvosteluja kesän uusista jäätelöistä! :) Tänään tuli maisteltua aurinkoisen päivän kunniaksi 3kaverin jäätelöä lakritsia, oli mielettömän hyvää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen kiva kuulla! :) Ja hyvä että maistui, tällaisella säällä on tosiaan aivan pakko syödä jäätelöä!

   Poista
 3. Maapähkinää itse kokeilin ja sama vika, tummasuklaa puski aivan liian voimakkaasti esiin ja valitettavasti ei positiivisella tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Tummassa suklaassa ei kyllä ole mitään positiivista.

   Poista