perjantai 1. huhtikuuta 2016

Pingviini Banaani-Suklaa


Tämä Pingviini-uutuus on suunnattu varmaankin lähinnä lapsille, mutta maistan silti. Olen melko luottavainen sen suhteen, että en tule pitämään banaani-suklaajäätelöstä.

Laktoositonta suklaakermajäätelöä ja banaaninmakuista kermajäätelöä sekä suklaanmakuista kastiketta ja vohvelia.
Laktoositon.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 1,2 dl. Eikö tämä ole liian iso lasten jäätelöksi?
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 1,49 € CM
Testitilanne: Luen koulukirjaa. Olen sivulla 115, sanaakaan en ole tajunnut, mutta sujuvasti olen jo 9 sivun raportin tekstin pohjalta kirjoittanut. Vielä olisi 100 sivua luettavaa ja 9 sivua kirjoitettavaa. Onneksi ei tarvitse olla ihan lähiaikoina valmis. Muuttuisikohan kirjan teksti selkeämmäksi, jos söisin samalla jäätelöä?


Tuomio: Mauton ja vaaraton.

  • Mukavan värikäs.
  • Ei tuoksu miltään.
  • Ei maistu miltään. Ei banaanilta eikä suklaalta.
  • Suklaanmakuista kastiketta on mukana sen verran, että siitä tulee kyllä makua. Maistuu perussuklaakastikkeelta, eli sellaiselta, mitä saa McDonald'sissa, jos tilaa Sundae-jäätelön suklaakastikkeella.
  • En ole ikinä pitänyt siitä, tilaan aina kinuskikastiketta. Se on kyllä hyvää, vanilja-Sundae ja lämmin kinuskikastike. Päihittää useimmat kaupoissa myytävät jäätelöt.
  • Okei, maistuu tämä banaanijäätelö vähän banaanille. Tai siis keinotekoiselle banaanille, niin kuin jogurteissa. Jäätelö sisältää ainoastaan banaaniaromia, ei oikeaa banaania.
  • Suklaajäätelö maistuu himpun verran kaakaolle. Ihan vähän.
  • Vohveli on pehmeää ja sitkeää, maku ok. Parasta koko jäätelössä.
  • Olen yhä sitä mieltä, että tämä on liian iso lapsille. Toivottavasti he ymmärtävät heittää jäätelön puolivälissä pois ja vaativat parempaa tilalle.
Arvosana: (asteikolla 1 - 10)

2 kommenttia:

  1. -Suklaa on sitä tavallista kaakaonmakuista jäätelöä. Ihan ok.

    -Banaanijäätelö voisi maistua enemmän oikealta banaanilta, itse olen banaanijäätelön ystävä mutta tämä oli vähän liian keinotekoinen.

    -Kastike antaa piristystä

    -Kova vohveli on enemmän minun makuuni, mutta tähänkin olen jo tottunut kun sitä nykyään melkein kaikissa tuuteissa käyteyään.

    VastaaPoista
  2. How to bet on sports toto.com - Sporting 100
    You can bet on the moneyline, which is used in the calculation of the payout 메이저 토토 사이트 on the bet. The bettor would have been

    VastaaPoista