tiistai 2. elokuuta 2016

Sia Valkosuklaa


Jäätelöaltaisiin on hiipinyt kuin varkain uutuus-Sia, jonka makuna on valkosuklaa. Sia-jäätelöt usein sulavat turhan heppoisesti, mutta muuten pidän niistä. Valikoimassa on muitakin kuin tylsiä perusmakuja ja koostumus on kermaisen täyteläinen. Puolen litran pakkaukset ovat myös melko edullisia. Muovipakkaukset toki eivät ole kovin luontoystävällisiä, vaikka itse en ainakaan heitä rasioita roskiin, vaan hyödynnän niitä ruokien ynnä muiden säilytyksessä.

Valkosuklaakermajäätelöä ja valkosuklaapaloja.
Gluteeniton.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Ruotsi
Hinta: 2,99 € CM
Testitilanne: Aurinko paistaa niin, etten voi vastustaa oman terassin kutsua. Tarkoitukseni oli siivota ja tehdä ylipäätään kaikkea järkevää. Mutta kun. On niin paljon mukavampaa istua jäätelöannoksen kanssa ja ihastella takapihan vastaleikattua nurmikkoa, kuin huhkia imurin kanssa. Nurmikon olen sentään leikannut, eli tavallaan lepohetki on ansaittu.Tuomio: Rouskis rouskis. Hyvää.
 • Kyllä tämäkin sulaa suhteellisen rivakasti.
 • Valkosuklaapalat ovat nam. Ja niitä on paljon ja ne ovat isoja.
 • Tulee ihan mieleen Pandan valkosuklaa, se on kaikkein parasta.
 • Palat rouskuvat ihanasti. Mmm.
 • Jäätelöä en erottaisi tavallisesta vaniljajäätelöstä. Valkosuklaapaloja on kuitenkin niin runsaasti, että valkosuklaan maku pääsee tällaisenaankin hyvin esille.
 • Tykkään. Oivallinen suutuntuma ja maku. Ei edes rupea janottamaan.
Arvosana: 7,5 (asteikolla 1-10)

2 kommenttia:

 1. Pingulta on näköjään tullut pari uutuustuotetta: Aino kirsikan kuiskaus sekä sitruuna & marenki, litran paketteihin hedelmäkarkki ja polka maut, pätkis ja omar on saanut rinnalle dumlen sekä pari tuttua tuuttimakua laitettu monipakettiin. Muut ovat niin ja näin, mutta dumle nostaa pikku maiskuttelun huulille : ) Sulla näköjään uuppuu tuttu dumle jäätelöpuikko arvosteluista. Pieni, mutta täyteläinen. Ei aivan mariannepuikon veroinen karkkijäätelö muunnos mutta on ihan onnistunut tapaus. Kannattaa testata jos toffee uppoaa ja makeaa tekee mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin sun kommentin nyt, kun kirjoitin juuri postauksen Dumle-uutuudesta. :D Ei ollut pahaa, suosittelen testaamaan!

   Kiitos vinkeistä, Polka ja hedelmäkarkki täytyykin ottaa ensi viikolla testiin. Aino-uutuudet ovat nyt pakastimessa vartomassa.

   Poista