tiistai 9. elokuuta 2016

Aino Kirsikan Kuiskaus


Aino Sitruuna & Marenki oli sangen maistuvaa, mutta toisen uutuusmaun suhteen en ole toiveikas. Vaikka yritän olla puolueeton ja ennakkoluuloton, Kirsikan Kuiskaus joutuu ponnistamaan testiin vaikeista asemista. Niin paljon inhoan kirsikkaa. Onneksi kaikki jäätelöt eivät aina maistu siltä miltä luvataan, toivottavasti tämän kanssa käy niin. Harvoinhan mansikkajäätelökään sisältää enemmän kuin henkäyksen verran mansikkaa. Pahus, nyt huomaan tuoteselosteesta, että jäätelö sisältää 4,6 prosenttia kirsikkaa. Miksi juuri tämän jäätelön pitää sisältää luvattua ainesosaa?

Kirsikanmakuista kermajäätelöä, kirsikkakastiketta ja suklaanmakuisia paloja.
Gluteeniton.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 9 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 3,99 € CM (tarjous)
Testitilanne: Menen maistamaan jäätelöä vanhempieni luo, sillä heille se kuitenkin päätyy, ennemmin tai myöhemmin.


Tuomio: Ei oikein mistään kotoisin. Janottaa.

 • Väri on nätti.
 • Pehmeää.
 • Kastike on hyvin lievässä muodossa. Maistuu kirsikalta, ei auta. Makeaa.
 • Jäätelö sulaa tosi nopeasti. Kirsikan maku on tässäkin, mutta ei yhtä voimakkaana kuin kastikkeessa.
 • Suklaanmakuiset palat ovat aika huomaamattomia. Äitini toteaa viimeisiä lusikallisia syödessään "Ai täällä on jotain hippujakin".
 • Makuuni aivan liian makeaa. Ei pärjää myöskään laadultaan sitruunamarenkijäätelölle. Tämä on valitettavasti samaa tasoa kuin suuri osa Ainoista.
 • Voi olla, että kirsikan ystävät pitävät. 
Arvosana: 2,5 (asteikolla 1-10)


12 kommenttia:

 1. Hyllyt oli niin ei-oo kun vaan mahdollista. Jospa täyttäisivät pian niin pääsisi Sitruuna-marenkia maistamaan. Kirsikasta tykkään mutta lievänä kokemuksena. Tämän siis passaan suosiolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on ollut menekkiä, toivottavasti tulee kauppoihin pian lisää! Uudet maut kun aina kiinnostaa asiakkaita.

   Poista
 2. Miksi ottaa testiin joku tuote jolle ei anna edes mahdollisuutta? Anteeksi vain, mutta jos noin vahvasti vastustaa ennakkoon niin ei silloin edes kannata yrittää.

  Ei tämä minullekkaan maistunut kun tarjolla oli sukulaisen kaffittelulla. Täytyy sanoa että noin paljon luvattua makua kun saisi muihin tuotteisiin niin marjajäätelöistä tulisi vastuttamattomia esim. mansikka. (ei sillä etteikö mansikkajäätelöt olisi ok, mutta onhan se kaukana mansikan mausta :-) ).

  Vähä kritiikkiäkin tällä kertaa mutta se ei meinaa sitä että kannattaa masentua. Hieno on edelleen blogi ja vaikka syksy/talvi lähestyy niin tulevat kelit ei meinaa sitä että jäätelön syöntiä kannattaa vähentää. Keli ku keli, jäätelö maistuu aina :P

  Käsittääkseni olet sjoella päin ainakin silloin tällöin niin onko vohvelihetki tuttu paikka? Suosittelen; ansaitsisi jopa päästä tähän blogiin niiden jäätelö/kermavaahto/vohveli-herkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yllättynyt välillä positiivisestikin jäätelöistä, jotka olen etukäteen tuominnut, niin yritän antaa aina mahdollisuuden. :) Nyt ei tullut positiivista ylläriä.

   Vohvelihetkessä oon kerran käynyt (Instassa kuva ja vähän juttua), ihan mahtava paikka! Minttutoffeejäätelö uppos hyvin vahvasti. Jäätelöitä oli tarjolla niin montaa sorttia, että tilatessa iski melkein ahdistus, en minä osaa päättää!

   Jäätelökeli on tosiaan aina sopiva, sateella maistuu oikeastaan vielä paremmin. :D

   Poista
 3. Aino jäätelöt ovat kyllä parhaita jätskejä mitä tiedän <3

  - Suvi -

  http://valokuvailija.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että niilläkin on ystävänsä! :)

   Poista
 4. Minä taas tykkään että maistetaan myös sitä josta ei todennäköisesti pidä. Ainahan voi yllättyä iloisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Yritän noudattaa tätä asennetta elämässä muutenkin ja olen useasti joutunut heittää ennakkoluuloni romukoppaan. Mutta ei tällä kertaa.

   Poista
 5. Tosi nätin näköistä jäätelöä, mutta jää maistamatta, koska minäkään en pidä kirsikasta.

  VastaaPoista
 6. Jokin firma sentään uskaltanut rikkoa jäätelönvalmistajien salaliiton, millä on pidetty kirsikkajätskit pois myynnistä Suomessa! :-) Ihanaa, että kirsikan rakastajille on edes yksi jäätelö mitä ostaa. Suklaita on ziljardi erilaista, kai sitä yksi kirsikka maaahan mahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän asenteestasi! :D Olen aivan samaa mieltä siitä, että maailmassa on jo ziljardi suklaajäätelöä, kaikki vaihtelu on tervetullutta. Vaikka kirsikka ei itselle maistu, niin silti oikeastaan näkisin markkinoilla mieluummin kymmenen uutta kirsikkajäätelöä kuin yhtään uutta suklaa/mansikka/vanilja/toffeejäätelöä. Kunhan minun ei tarvitse niitä maistaa. :D

   Poista