torstai 18. kesäkuuta 2015

Aino Mangon Lumo

Olen jo pitkään halunnut maistaa Ainon jogurttijäätelöä. Ison pakkauksen johdosta olen odotellut erikoistilaisuutta, jolloin syöjiä olisi paikalla vähän enemmän. Nyt sellainen tilaisuus koittaa, kun Ruotsissa asuva veljeni tulee lastensa kanssa Suomeen visiitille. Jogurttijäätelöä on mangon ja metsämarjan makuisina, pojat valitsevat ostoskoriimme mangon. On kyllä kiva että tarjolla on tällainen vähän harvinaisempikin maku.

Jogurttikermajäätelöä ja mangokastiketta.

Jäätelöä: 9 dl.
Valmistusmaa: Suomi.
Hinta: 5,95 € S-Market.
Testitilanne: Syömme jäätelöä samalla kun pelaamme monta vuotta sitten Mäkkäristä saatua peliä, jossa pitää saada neljä samanväristä nappulaa peräkkäin. Meillä on muutama vanha peli, jotka kaivamme poikien kanssa esiin aina kun he ovat käymässä. Ihan parasta.


Tuomio: Raikasta kesäjäätelöä.
  • Ensivaikutelma on hyvä. Jäätelössä on miellyttävän hedelmäinen tuoksu ja seassa oleva kastike on kauniin keltaista. Tulee mieleen kesä ja aurinko.
  • Kerrankin jäätelö, josta oikeasti saa jäätelökauhalla nättejä palloja. Koostumuksesta iso plussa.
  • Jos en tietäisi että kyseessä on mangojäätelö, luulisin makua persikaksi. Hyvää joka tapauksessa, tykkään kovasti persikastakin.
  • En erota jogurttikermajäätelön makua tavallisesta kermajäätelöstä. En kertonut etukäteen pojille, että kyseessä on jogurttijäätelö ja heidänkin mielestä maku oli ihan kuin kermajäätelössä.
  • Parasta tässä on raikkaus. Jäätelö ei ole yhtään makeaa.
  • Sopii mainiosti kesään.
Arvosana: 8 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti