torstai 25. kesäkuuta 2015

Pirulo Watermelon

Pirulon vesimelonimehujää pääsee testiin lähinnä siksi, että minua janottaa kaupungilla ollessani. Jos ostan juotavaa, joudun etsiä vessan, mutta kun ostan mehujään, tätä ongelmaa ei tule. Nerokasta.

Vesimelonin- ja omenanmakuista limonadijäätä sekä suklaanmakuisia paloja.

Mehujäätä: 0,75 dl.
Valmistusmaa: Ei mainita pakkauksessa.
Hinta: 0,79 € CM.
Testitilanne: Olen Porissa kesälomareissulla. Kävelen keskustasta kohti uutta Puuvilla-kauppakeskusta, kun jano yllättää. Tarkoitukseni on käydä hakemassa mehujää tien toisella puolella olevasta K-Supermarketista, mutta en keksi mistä sinne pääsee sisään. Kävelen rakennuksen ympäri ja totean että sisäänkäynnin täytyy olla jossain alhaalla parkkiluolassa tai sitten en vaan turistina löydä sitä. Tallustan siis Puuvillan Citymarketiin.

Tuomio: Mautonta.
  • Hauskan muotoinen, jäljittelee hyvin vesimelonipalan ulkonäköä.
  • Tavallinen vesimelonihan maistuu lähes pelkältä vedeltä. Ei ole siis yllättävää, että vesimeloninmakuinen mehujää ei maistu oikein miltään. Ainut positiivinen kohta on suklaapalat, jotka näyttelevät vesimelonin siemeniä. Paloja vain on viisi kappaletta, joten suurta riemua niistä ei kerry. Maistuvat kuitenkin hyvältä.
  • Alareunan pieni omenamehujää seurailee vesimelonin makulinjoja. Jos tarkasti keskittyy, pystyy mehujäästä erottamaan miedon omenan maun.
  • Onkohan tässä tarkoituksella etsitty kaksi mahdollisimman neutraalin makuista hedelmää? Ja haluttu tehdä mauton mehujää? Jos näin on, niin asiassa on onnistuttu hyvin.
  • Positiivista on, ettei mehujää ole niin makeaa, että se vain pahentaisi janoani. Kyllä tätä hellepäivänä voi syödä, jos kaipaa viilennystä.
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti