torstai 25. kesäkuuta 2015

Jymy Suklaa

Olisin halunnut maistaa suklaan sijasta Jymyn lakritsia, mutta huomasin tämän suklaajäätelön voittaneen Ilta-Sanomien jäätelötestin, joten pakkohan tätä on maistaa. Jäätelössä on vielä käytetty melko tummaa suklaata, mikä ei houkuttele minua yhtään. Onneksi Citymarketissa ei edes ole lakritsijäätelöä pikkupurkissa, niin ei tarvitse harmitella sen perään.

Suklaaluomujäätelöä.

Jäätelöä: 2,1 dl.
Valmistusmaa: Suomi. Luomuraaka-aineista.
Hinta: 3,50 € CM.
Testitilanne: Olen suunnannut Poriin kesälomapäivän viettoon. Inhoan asuinkaupunkini Vaasan maantieteellistä sijaintia, mutta Poriin sieltä pääsee ajamaan tosi kätevästi. Olen hieman shoppaillut kauppakeskus Puuvillassa, joka muuten on todella hieno. En ole ennen käynyt. Ostan jäätelön Citymarketista ja kävelen syömään sen sillan toiselle puolelle. Kirkon pihalla on vihreät maisemat ja penkki, jossa voi lepuuttaa jalkoja. Olen todella ylpeä siitä että hoksasin ottaa pakastealtaalta muovilusikan, jolla saan syötyä jäätelön. Olisi ollut niin tapaistani jättää tällainen seikka huomioimatta ja päätyä nuoleskelemaan jäätelöä purkista päin.

Tuomio: Yllättävän vaisua.
  • Jäätelö kestää hyvin kävelymatkan aurinkoisessa säässä, ei ehdi sulaa kuin vähän reunoilta.
  • Ai täällä on suklaarouhetta seassa, sehän on kiva.
  • Jos tämä olisi sokkotesti, en osaisi sanoa että kyseessä on suklaajäätelö. Maku on jotenkin omituinen.
  • Suklaan täytyy olla jotain ulkolaista, Fazerin sininen on kaukana tästä.
  • Pahanmakuista tämä ei ole, mutta haljua. Ei maistu edes tummalle suklaalle, vaikka niin pelkäsin.
  • Rouheesta plussaa, odotin että kyseessä on pelkkä suklaajäätelö ilman mitään sattumia. Rouheen määrä ja koostumus on kohdillaan, makukin on hieman parempi kuin jäätelössä.
  • Ei oikein vakuuta. Kalpenee selvästi Jymyn maitokahville ja puolukalle.
Arvosana: 5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti