sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Ben & Jerry's Fairly Nuts

Minimanissa on edelleen edullisia Ben & Jerry's -jäätelöitä, Core-makuja lukuunottamatta. Tämä vaikutti suhteellisen turvalliselta valinnalta. Reippaasti suklaajäätelöä sisältävät maut jätän viimeisiksi, ne kun eivät oikein iske minuun.

Kinuskikermajäätelöä, kinuskikastiketta ja mantelikrokanttia.
Nimen perusteella odotin että tässä olisi enemmän pähkinää.

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Ei kerrota.
Hinta: 4,50 € Minimani.
Testitilanne: Reilun viikon mittainen kesäloma on ohi ja aamulla on edessä paluu töihin. Onneksi lomaviikkoja on tulossa vielä lisää kesän/syksyn mittaan. Joka tapauksessa mieli on ankea. Lomaviikko on ollut mahtava. Insta-seuraajat ovat ehkä huomanneet että olen ajanut Finlandersin keikkojen perässä muutaman kilometrin. Viimeisenä lomailtana käyn lenkillä ja syön ahdistukseeni jäätelöä. Joku voisi sanoa ettei ole mitään järkeä käydä ensin hölkkäämässä, treenata käsipainoilla ja syödä sitten kolme palloa jäätelöä. Omasta mielestäni asiat ovat hyvin tasapainossa.

Tuomio: Ei ihan toivotonta, mutta parantamisen varaakin olisi.
  • Kinuskijäätelö on vaisua. Kaipaisi reippaasti lisää makua.
  • Kinuskikastiketta on todella vähän, tai sitten se vain katoaa jäätelön sekaan. Yritän kaivaa lusikkaan pelkkää kastiketta, että saisin maistaa sitä kunnolla, mutta en vaan löydä.
  • Mantelikrokanttia on mukana reilusti, ja palat ovat isoja. Ne myös maistuvat oikein kunnolla. Ihan kuin Daimia. Mmm.
  • Kinuskijäätelön mauttomuudessa on tietysti se hyvä puoli, että toisin kuin monet muut kinuskijäätelöt, tämä ei ole ällömakeaa.
  • Voinko vain kaivaa krokantinpalat esiin ja jättää muun jäätelön syömättä?
Arvosana: 4 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti