perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk

Olen maistanut jo melkein kaikkia Minimanissa myytäviä Ben & Jerry's -jäätelöitä. Tämä vaikuttaa jäljellä olevista mauista parhaalta. Ostan viikonloppua varten vielä toisen, erimerkkisen jäätelön ja suunnittelen käyväni lauantaina hakemassa Citymarketista Ingman Creamy -tarjousjäätelöä. Tavoitteeni on syödä viikonloppuna niin paljon jäätelöä etten paljon muuta jaksa syödäkään.

Suklaajäätelöä, valkosuklaan- ja tummasuklaanmakuisia paloja, pekaanipähkinää, saksanpähkinää ja kaakaokuorrutteisia manteleita.

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Ei kerrota.
Hinta: 4,50 € Minimani.
Testitilanne: Lämpimänä kesäpäivänä kaikki kynnelle kykenevät lojuvat rannalla. Itse nukun päiväunet klo 17-20, mikä takaa sen etten saa yöllä nukuttua ja olen aamulla taas silmät ristissä kun menen töihin. Käyn päiväunien jälkeen ruoka- ja jäätelöostoksilla. Olen jo iltapäivällä syönyt kesän ensimmäisen irtojäätelöni, Ingmanin sateenkaari-pallon. Maku oli keinotekoinen, mutta kivan raikas. Tarkoitukseni on nyt vain tehdä ruokaa ja mennä uudestaan nukkumaan. Ruoasta tulee kuitenkin niin pahaa (inhoan ruoanlaittoa), että on pakko saada parempi maku suuhun. On siis pakko tsekata mitä Ben ja Jerry minulle tarjoavat.

Tuomio: Rouskis rouskis
  • Suklaajäätelö on taattua Ben  Jerry's -laatua, eli aivan liian tummaa. En tykkää.
  • Siitä sen sijaan tykkään, että jäätelön seassa on sattumia!
  • Pähkinöitä ja suklaanpaloja on reilusti, niitä on oikein mukava rouskutella, palat kun ovat vielä tarpeeksi isokokoisia. Söisin muutenkin pähkinöitä joka päivä, jos ne eivät olisi niin kalliita.
  • Valkosuklaapalat ovat erittäin herkullisia, ainoastaan tummasuklaapalat yritän kaivella pois makuelämystä pilaamasta.
  • Tässä voisi olla vielä mukana vaahtokarkin paloja, tulisi Rocky Road -henkeä.
  • Lisukkeiden mukana jäätelökin menee alas, mutta ei se hyvää ole. Syön silti melkein puoli purkkia kerralla. Hups. Nyt ei tullut kauhean hyvä fiilis tällaisesta syöpöttelystä.
  • Harmi etteivät Ben ja Jerry osaa vieläkään tehdä hyvänmakuista suklaajäätelöä. Sitten söisin varmaan koko purkin kerralla.
Arvosana: 5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti