sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Amore Liquirizia

Yhdistän huvin ja hyödyn pyöräilemällä jäätelöostoksille. Toivon löytäväni Ben & Jerry's -uutuusmakuja tai jotain muuta kivaa, mutta tarjolla on vain samoja vanhoja. Kunnes huomaan hauskannäköiset styroksipakkaukset, joita en ole ennen nähnyt jäätelöaltaassa. Kyseessä on selkeästi ulkomaalainen jäätelö, mutta koska tarjolla on rakastamaani lakritsia, lähtee styroksilaatikko mukaani. Tämä on ihan niin kuin olisi hakenut take away -annoksen jäätelöä! Samalta Amore-merkiltä on myynnissä myös suklaarouheen makuista jäätelöä, mutta se ei kiinnosta minua läheskään yhtä paljon kuin lakritsi.

Vaniljanmakuista jäätelöä, lakritsikastiketta ja lakritsinpaloja.

Jäätelöä: 7,5 dl.
Valmistusmaa: Slovenia.
Hinta: 3,95 € Prisma.
Testitilanne: Sunnuntai-ilta, kaipaan kääntämiseen pientä taukoa, joten suuntaan pakastimelle Omassa Kodissani. Viihdyn äärimmäisen hyvin uudessa asunnossa, josta tuli vielä remontin myötä parempi kuin olisin osannut ikinä toivoa. Harmi ettei terassilla enää oikein tarkene syödä jäätelöä, ainakaan näin illalla.

Tuomio: Keskitasoa.
 • No jaa, ei tämä pakkaus nyt kyllä kauhean houkutteleva ole. Ja taatusti todella epäekologinen. Kaduttaa.
 • Jäätelö edes näyttää hyvältä, lakua näyttäisi olevan reippaasti.
 • Oi, pinnalla on ihania lakurouhepaloja vai mitä nämä nyt on. Niin kuin karkkia söisi. Tämähän on siis kuin isoa lakritsiströsseliä. Nam.
 • Käsittääkseni tämä ei ole kermajäätelöä, mutta minulle menisi kyllä ihan täydestä. Maussa ei ole moittimista. Ei ole myöskään liian makeaa.
 • Kokonaisuus on ok, mutta ei lähellekään niin voimakkaan makuista kuin 3 Kaverin tai Downtown -lakritsijäätelö. Suurena lakun ystävänä kaipaan enemmän potkua. 
 • Selvimmin eron huomaa lakritsikastikkeessa. Se maistuu ihan hyvältä, mutta häviää selvästi yllä mainituille.
 • Lakuströsseli on tässä parasta, siitä pidän kovasti. Ja miedommasta mausta johtuen tätä voi syödä kerralla useamman pallon, minkä voi tietysti nähdä sekä positiivisena että negatiivisena asiana.

Arvosana: 5 (asteikolla 1-10)

2 kommenttia:

 1. Tätä katsellut pakkasessa että ompa mielenkiintoisen näköistä ja nyt -40% s-marketissa niin tarttui matkaan. Tuo päällyste oli kyl paras osa ja täytyy sanoa että tämä pääsi hieman yllättämään. Ei mitään taivaallista, mutta ihan onnistunut tuote ja tosiaan; menisi täysin kermajäätelöstä. Kyl tää 7 ansaitsee allekirjoittaneen papereissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jäätelöä myydään -40%, niin silloin on jo rikos kävellä ohi! Kaikki jäätelöt vois olla jatkuvasti alennuksessa. Ihan kaikki.

   Poista