sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ingman Creamy Englantilainen lakritsi

Lakujäätelöitä on tullut maisteltua oikein urakalla viime aikoina, niin katsastetaan nyt vielä tämäkin. Paketti on oikeastaan odottanut jo kauan vanhempieni pakastimessa, kun sopivaa jäätelöhetkeä ei ole tullut aikaisemmin.

Vähälaktoosista vaniljakermajäätelöä, lakritsikastiketta, lakritsipaloja ja lakritsirakeita.

Jäätelöä: 8,5 dl.
Valmistusmaa: Suomi.
Hinta: Tämä on ostettu joskus tarjouksesta, kun hintana oli varmaan 3,69 €. Normaalisti taitaa maksaa viisi euroa ja risat.
Testitilanne: Olen ystäväni kanssa käymässä vanhempieni luona. Juomme ensin munkkikahvit ja odottelemme munkkien laskeutumista, ennen kuin jatkamme jäätelöllä. Kun on alkuun päästy, niin antaa mennä vaan.

Tuomio: Paljon lakua, mutta kun se ei maistu hyvälle.

 • Nam, tässähän näyttää olevan todella reippaasti lakritsia ympäri jäätelöä.
 • Palloja saa pyöriteltyä tosi hyvin.
 • No jaa, ei tämä laku kovin erikoiselta maistu. Teollista ja liian makeaa.
 • Jäätelön seassa olevat lakritsirakeet ovat ihan kuin sokeria. Väri on musta, mutta tuntuu siltä että rouskuttelisi sokeria. Rakeet eivät maistu yhtään lakritsilta. Onneksi niitä on mukana vain vähän.
 • Lakritsia on saatu tähän jäätelöön monessa eri muodossa ja todella paljon, mutta mausta huolehtiminen on unohdettu. Lakritsi maistuu niin keinotekoiselta, että paatunutta lakun ystävääkin alkaa tympiä. Onko tämä pakko syödä loppuun?
 • Tästä ei voi puhua samana päivänä Downtown tai 3 Kaverin -lakritsijäätelöiden kanssa.
 • Nelihenkisestä seurueestamme kolme näyttää peukkua alaspäin, yksi tykkää. 
Arvosana: 2,5 (asteikolla 1-10)

4 kommenttia:

 1. Tämä blogi on ihana! Suorastaan vastaus rukouksiini, kiitos vaan vinkkaajalle karkkiblogissa. Kirjoitustyylisi on hauska ja arvostelusi lahjomattomia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piristit kovasti päivääni! :)

   Poista
 2. Minä tosiaan vinkkasin tästä erään toisen blogin kommenttiketjussa. Toivottavasti olet saanut uusia lukijoita, tämä on yksi lempiblogeistani! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Lukijoita on yllättävän paljon, en olisi aloittaessani uskonut että tätä lukee muut kuin ehkä kaverini ja vanhempani. :D

   Poista