keskiviikko 28. lokakuuta 2015

MOOO! Frozen Yogurt Açaico

Kävitkö sinäkin eilen illalla salilla tekemässä kunnon treenin, laitoit itsestäsi treenikuvan someen ja kotiin mentyäsi nautit vihersmoothien? Itse söin töistä kotiuduttuani ison palan mansikkapiirakkaa, menin sängyn päälle "ottamaan pienet torkut kun on niin kauhee väsy" ja nousin siitä tänään klo 8.40. Univelat on nyt toivottavasti hetkeksi kuitattu.

Minäkin haluaisin kovasti elää terveellisesti, joten valitsen tällä kertaa testiin Acaimanian jogurtti-acai-marjasorbetin. En ole ikinä kyseistä marjaa maistanut, mutta työtoverini mukaan acai-marja vaatii seurakseen reippaasti sokeria, jos siitä haluaa hyvänmakuista. Asia selviää kohta.

Jogurttijäätelöä acai-sorbetilla

Jäätelöä: 1,8 dl
Valmistusmaa: Slovakia
Hinta: Ai niin, heitin kuitin pois... Ehkä jotain kolme euroa.
Testitilanne: Olemme työtoverini kanssa maakuntakierroksella. Saan istua vain kyydissä, joten voin hyvin ostaa tällaisen purkkijäätelön Alavuden K-supermarketista ja syödä sen autossa.

Huomaa pakkaukseen mätsäävät kengännauhat!
 Tuomio: Maistuu terveelliseltä.

  • Pakkaus on hauska. Lehmähahmosta tulee tietysti ensimmäisenä mieleen hullun lehmän tauti, mutta pakkaus on joka tapuksessa pinkki ja söpö. Ja mukana on lusikka.
  • Itse tuotteen ulkonäkö ei paljoa lupaa. Sorbetti on aika haljun väristä.
  • Joo, ei tämä miltään herkulta maistu, ei jogurtin eikä sorbetin osalta. Kovin on terveellistä.
  • Jogurttijäätelö on raikasta, ainoastaan maku puuttuu.
  • Sorbetissa on hieman kitkerä sivumaku, lisää sokeria olisi kaivannut. 100 grammassa näyttää olevan 17 grammaa sokeria, mikä tietysti on vähän verrattuna normijäätelöihin, joissa on usein lähes puolet tuotteesta sokeria. Mutta kun tämä ei ole hyvää...
  • Hellepäivän raikastuksena tämä voisi juuri ja juuri mennä, jos Ässä Mix -mehujää olisi kaupasta loppu.
  • Työtoveriani lainaten: nautintoarvo nolla.
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti