keskiviikko 4. toukokuuta 2016

3 Kaveria Kookos & Suklaa


Olen odottanut pitkään, että pääsisin maistamaan 3 Kaverin uutuusmakuja: kookos-suklaa ja mango-appelsiini. Varsinkin kookosjäätelö kiinnostaa, koska pidän kovasti kookoksesta ja sitä hyödynnetään jäätelöissä todella vähän. Nyt viimein löydän molemmat maut paikallisesta K-supermarketista. Odotukseni kyllä jo laskivat muutama päivä sitten, kun tajusin, että tässäkin maussa on tummaa suklaata. Oi miksi, miksi sitä täytyy laittaa joka paikkaan?

Suklaakermajäätelöä, kookoskastiketta ja tummasuklaapaloja.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 5 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 4.99 € KSM. Myynnissä vain K-ruokakaupoissa.
Testitilanne: Löysin eilen pitkästä aikaa kirjastosta Vareksen, jota en ollut aiemmin lukenut. Nyt kun vielä löysin mieleiseni uutuusjäätelön, yhdistän nautinnot keittiön pöydän ääressä.


Tuomio: Taas yksi suklaajäätelö.

 • Jäätelö näyttää olevan pääasiassa suklaajäätelöä, vaaleaa kookoskastiketta on mukana aika niukasti.
 • Ihanan pehmeää.
 • Onneksi suuri osa tummasuklaapaloista on sen verran isokokoisia, että ne saa kohtuullisella vaivannäöllä siirreltyä syrjään, odottamaan päätymistä biojätteeseen. 
 • Olisipa seassa valkosuklaan paloja. Mmm.
 • Aika erikoinen maku suklaajäätelössä. En uskalla suoralta kädeltä tyrmätä, mutta ensivaikutelma ei ole järin lupaava. En kyllä sokkotestissä osaisi sanoa kyseessä olevan suklaajäätelön.
 • Miten hyvää kookoskastike onkaan! Niin pehmeää ja maukasta, vie kielen mennessään. Olisipa tätä paljon enemmän. Suklaajäätelöitä on kyllä maailma pullollaan, tässä olisi ollut tilaisuus tehdä jotain oikeasti erilaista.
 • Kokonaisuutena pettymys, suklaaosuuden johdosta. Maku ei syömällä parane, vaikka kuinka toivon. Yllättävän makeaa ja jotenkin tunkkaista, alkaa janottaa. Ei mikään kesäjäätelö, sopii paremmin talven pakkasiin, sohvalla viltin alla syötäväksi.
 • Odotin raikkaampaa makua. Halusin kovasti pitää tästä, mutta ei tämä suosikkeihini päädy. Taidan kaivaa purkista herkullisen kookoskastikkeen ja lahjoittaa suklaajäätelön eteenpäin.
Arvosana: 4 (asteikolla 1 - 10)

4 kommenttia:

 1. Meillä on vaan tuota Suklaa-kookosta, Mango-appelsiinia en ole vielä nähnyt. Kerrothan oliko se hyvää? Minä maistelin tätä, ensivaikutelma oli varovainen. Suklaajäätelö on ihan hyvää ja kookosta on sopivasti. En tiedä tykkäsiinkö jos sitä olisi enemmän. Suklaasattumia on hyvin...Suklaa-kookos oli ihan hyvä muttei parasta mitä olen Kolmelta kaverilta syönyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mango-appelsiini pääsee testiin toivottavasti ihan lähipäivinä, nyt on jäätelökelitkin. :) Hienoa, että kookos-suklaakin maistui!

   Poista
 2. Minäkin maistelin tänään tätä jäätelöä. En ehkä ihan tykännyt. Minusta makuyhdistelmä ei ihan toiminut. Kookos oli yllättävän voimakas ja sitä olisi voinut olla enemmän. Ne suklaa kokkareet olivat aivan turhia.

  VastaaPoista