torstai 14. elokuuta 2014

Aino Suklainen Metsämarja

Minulle tarjoutui tilaisuus maistaa Ainon Suklaista Metsämarjaa hyvässä seurassa ja ihan ilmaiseksi. Tällaisista tilaisuuksista ei kieltäydytä! Varsinkaan kun kyseessä on laktoositon jäätelö, eli tämä on vielä kalliimpaa mitä tavalliset Ainot. Nimi on taas niin herkullinen, että odotukset ovat korkealla.

Laktoositonta vaniljakermajäätelöä ja suklaakermajäätelöä ja vadelma-mustikkakastiketta.

Jäätelöä: 9 dl.
Valmistusmaa: Suomi.
Hinta: Ilmainen (minulle). Taisi maksaa 4,99 € tarjouksessa, eli normihinta on varmaankin jotain viiden euron päälle.
Testitilanne: Ystäväni on kutsunut minut kahville luokseen. Saavun paikalle litimärkänä, koska ukkoskuuro yllätti minut pyörämatkalla. En voisi olla enempää märkä, vaikka päälleni heitettäisiin vielä sangollinen vettä. Pyyhkeen, hiustenkuivaajan ja kuivien lainavaatteiden avulla tilanne helpottuu, ja pääsemme herkuttelemaan kahvipöytään.

Tuomio: Vaniljajäätelöä, johon on sekoitettu kaakaojauhetta ja kuningatarhilloa.
  • Jäätelön ulkonäkö ei kauheasti säväytä.
  • Tuntuu että jäätelö sulaa luvattoman nopeasti. Annokseni ei ehdi kauaa olla kupissa, kun se on jo täysin valuvaa.
  • Suklaakermajäätelö ei ole nähnytkään suklaata. Tämä on sulanutta vaniljajäätelöä, johon on lisätty kaakaojauhetta ja sekoitettu tasaiseksi.
  • Jäätelön seassa on hieman vadelma-mustikkakastiketta. Kastike hukkuu kaakaojäätelön maun alle, ja muutenkin jäätelö muuttuu sulaessaan yhdeksi mössöksi, niin että kastiketta on vaikea erottaa jäätelön seasta.
  • Suklainen Metsämarja kuulostaa paljon paremmalta mitä se maistuu. Suklaa tosiaan puuttuu kokonaan. Sekaan ripoteltu suklaarouhe olisi auttanut edes hieman.
  • Todella arkista lasten jäätelöä. Älkää tuhlatko rahojanne tähän.

Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti