sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake

Olen tosiaan ihastunut tällaisiin pikarijäätelöihin, kun ne ovat niin sopivan kokoisia. Juuri sopivasti jäätelöä yhdeksi kerraksi, niin ettei jäätelöä jää pakastelokeroon pyörimään. Ja on jotenkin hauskempi syödä jäätelöä lusikalla kuin esimerkiksi tuuttina tai puikkona. Todella harmillista että B&J-jäätelöitä myydään pikareissa ainoastaan muutamaa makua. Isommat paketit kun ovat vielä todella kalliitakin.

Kermajäätelöä, mansikkajuustokakkua, mansikoita ja kastikeraitoja grahamkekseillä.

Jäätelöä: 1,5 dl.
Valmistusmaa: ?
Hinta: 2,39 € Minimani.
Testitilanne: Tekee vaan mieli herkutella työpäivän jälkeen, joten käyn hieman shoppailemassa jäätelöaltaalla kotiin lähtiessäni.

Tuomio: Mitäänsanomattoman näköistä, asiallisen makuista mansikkajäätelöä.
  •  Jäätelön ulkonäkö on todella pliisu. Haaleanvaaleanpunaista jäätelöä, jossa on muutama mansikanpala mukana.
  • Mansikanpaloja löytyy onneksi muualtakin kuin jäätelön pinnalta. Palat ovat mukavan isokokoisia ja hyvänmakuisia.
  • Grahamkeksi on todella hyvää, juuri minun makuuni. Keksiä on ympäri jäätelöä ja mukana on yksi todella iso klöntti. Nam.
  • Missä juustokakku on? Onko juustokakku siis yhtä kuin tämä grahamkeksi? Entä missä kastikeraidat ovat? Luulin että tässä olisi jotain mansikkahilloraitoja.
  • Jäätelön suomennos alkaa tuntua hieman harhaanjohtavalta ja kömpelöltä. Alkuperäinen kuvaus on "Strawberry Cheesecake Ice Cream with Strawberries & Cookie Swirls". Englantini on aika ruosteessa, mutta ehdottaisin käännöstä "Mansikkajuustokakun makuista kermajäätelöä, mansikoita ja keksiraitoja". Kuvaisi ainakin paremmin jäätelöä.
  • Kyllä tätä mielellään syö, mutta mikään mieleenjäävä makuelämys tämä ei silti ole. B&J pystyy kyllä parempaankin!
Arvosana: 7 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti