tiistai 5. elokuuta 2014

Magnum Dolce & Gabbana

Maailmankuulu italialainen muotitalo Dolce & Gabbana on suunnitellut Magnumin 25-vuotisjuhlien kunniaksi pakkauksen tähän jäätelöön. Täytyy kyllä sanoa että odotin pakkaukselta paljon enemmän. Minäkin olisin suunnitellut hienomman.

Magnum-jäätelöt ovat järjestään tuottaneet minulle pettymyksen, eivätkä odotukset ole korkealla tämän pistaasi-valkosuklaajäätelönkään suhteen. Pistaasi ei oikein iske minuun, eikä tumma suklaa varsinkaan. Mutta silloin kun tarjolla on alle kolmen euron hintaan jotain, jossa D&G:llä on ollut sormensa pelissä, niin kyllähän sitä on maistettava.

Vaniljajäätelöä, pistaasipähkinän paloja ja tummasuklaapaloja sekä valkosuklaakuorrutetta.

Jäätelöä: 0,8 dl.
Hinta: 2,50 € R-Kioski.
Valmistusmaa: Ei tietoa.
Testitilanne: Olen kesälomareissulla Porissa ja kävelen ympäri kaupunkia, kunnon turistin tavoin. Mieleni alkaa tehdä jäätelöä, ja menen R-Kioskiin tarkastamaan paikallisen jäätelövalikoiman. Koen iloisen yllätyksen, kun bongaan D&G-jäätelön altaasta. Olin aikaisemmin lukenut että kyseistä jäätelöä tulee myyntiin rajoitettu erä, mutta en uskonut että sitä tulisi myyntiin Suomessa, eikä ainakaan Porin R-Kioskissa. Ainut ongelma on, että haluan kuvata jäätelön, mutta puhelinongelmien takia tarvitsen kuvaamiseen kameran, joka sijaitsee autossani. Autoni taas on (ilmaisella parkkialueella) yli kilometrin päässä R-Kioskista. Mutta lomallahan tässä ollaan, joten kävelen hakemaan kameran ja palaan jäätelöostoksille. Kioskin vieressä on sopivasti puistikko, jonka penkille menen istumaan ja nauttimaan lomajäätelöstä.

Tuomio: Yllättävän maukas jäätelö, jossa riittää pureskeltavaa.
  • Onpas tämä pieni. No, mieluummin liian pieni kuin liian suuri.
  • Jäätelön seassa on reippaanlaisesti pistaasi- ja tummasuklaapaloja. Tykkään, kun jäätelössä on pureskeltavaa.
  • Maku on positiivinen yllätys. Tumma suklaa ei maistu lainkaan pahalle, eikä myöskään pistaasi.
  • Jäätelö ei ole liian makea, tätä voi syödä ilman että tulee jano. Valkosuklaa on tässä paljon onnistuneempaa kuin esim. ylimakeassa 3 Kaverin Jäätelössä.
  • Koko on lopulta oikein sopiva. Tämä on kyllä ehdottomasti paras Magnum, mitä olen maistanut!
  • Suosittelen lämpimään kesäpäivään, ulkosalla nautittavaksi.
Arvosana: 8 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti