tiistai 26. elokuuta 2014

Ben & Jerry's Karamel Sutra

En ole ikinä ennen malttanut ostaa puolen litran Ben & Jerry's -jäätelöpurkkia, korkean hinnan vuoksi. Nyt tekee mieli repäistä oikein kunnolla. Ystäväni on kehunut tätä Karamel Sutraa, joten valitsen sen. Pakkauksessa on ihana, ruokahalun herättävä alkuteksti, jossa kuvaillaan jäätelöä. Tekstissä sanotaan muun muassa näin: On aika upottautua sensuellisti makean Karamel Sutran karamellisydämeen ja uida suoraan sen karamelli- & suklaajäätelöisiin aaltoihin. Nam.

Kinuskikaramellisydän, suklaa- ja kinuskikermajäätelöä ja suklaanmakuisia paloja.

Jäätelöä: 5 dl.
Valmistusmaa: Ei käy ilmi.
Hinta: 6,29 € Minimani. Litrahinnaksi tulee siis 12,58 €. Joo-o.
Testitilanne: Herkuttelen ihan vaan yksin kotona töiden jälkeen.

Tuomio: Kinuskisydän on äärimmäisen hyvää. Muu jäätelö ei.
  • Jäätelön ulkonäkö ei ole kummoinen. Toisella puolella on suklaajäätelöä ja toisella puolella kinuskijäätelöä. Onneksi purkki on kuitenkin tungettu ihan ääriään myöten täyteen jäätelöä, niin minusta tuntuu siltä että sain paljon vastinetta rahoilleni.
  • Suklaan paloja tulee jäätelön seasta vastaan heti ensi lusikallisesta lähtien. Mutta suklaa on makuuni ihan liian tummaa. Ei ei ei.
  • Suklaajäätelö maistuu ihan ok:lle, mutta ei mitenkään erityisen hyvälle.
  • Kinuskijäätelö toimii.
  • Mmm, jäätelön keskeltä paljastuu paksu kinuskikaramellisydän, joka on ihan mielettömän hyvänmakuista ja pehmeää. Miksi jäätelön muut osat eivät maistu näin hyvälle?
  • Tämä on kyllä kokonaisuutena iso pettymys. Maksoin yli kuusi euroa jäätelöstä, josta en tykännyt. Nyt tekisi mieli julistaa että Ben & Jerry's on ylihinnoiteltua sontaa.
  • Harkitsen hetken, että kaivaisin kinuskisydämen esiin ja heittäisin loppujäätelön pois. Taidan kuitenkin lahjoittaa jäätelön sydämineen päivineen ystävälleni, niin että tästä testistä tulisi hyvä mieli edes jollekin.
Arvosana: 5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti