lauantai 27. helmikuuta 2016

Ben & Jerry's Cookie Dough 'Wich

En tiedä mikä tämä tuote oikeastaan on, mutta kutsun sitä jäätelökeksiksi. Kyseessä on täytekeksi, jossa on täytteenä jäätelöä. Ostin tämän samalla kertaa Ben & Jerry's S'Wich Up-jäätelön kanssa. Toivottavasti tämä antaa rahoilleni paremmin vastinetta.

Keksiä suklaahipuilla, vaniljakermajäätelöä ja suklaahippukeksitaikinan paloja.

Jäätelöä: En oikeastaan tiedä, paljonko jäätelöä on.
Valmistusmaa: Alankomaat
Hinta: 3,50 € R-kioski
Testitilanne: Olen flunssassa, joten en maista juuri mitään. Tällaisessa tilanteessa ei tietenkään saisi maistaa ja arvostella yhtään jäätelöä, mutta teen sen kuitenkin. Lupaan olla kitisemättä, ettei tämä maistu miltään. Pääasia, että saan syödä jotain kivaa, niistämisen ja aivastamisen lomassa. Olen kuluttanut päivän katsomalla Syke-televisiosarjan vanhoja jaksoja Yle Areenasta, suosittelen sarjaa lämpimästi kaikille.

Näyttääkö tämä teistä samalta kuin pakkauksen kuva? Ei minustakaan.
Tuomio: Kiva kahvipöydän herkku.

 • Ulkonäkö on pettymys. Onko joku joskus nähnyt, että itse tuote näyttäisi samalta, mitä pakkauksen kuvassa? En minäkään.
 • Saa nähdä, miten syöminen onnistuu, pursuaako jäätelö syödessä keksien välistä samaan tapaan kuin kermavaahto laskiaispullasta.
 • Keksin rakenne on onnistunut. Pehmeää, mutta silti mukavan rapeaa. Makuakin löytyy, terveenä löytyisi varmaan vieläkin enemmän. 
 • Kyllä tämän keksin maun saa mielessään yhdistettyä B&J Cookie Dough -jäätelössä oleviin keksitaikinan paloihin. Vallan mainiota. 
 • Jäätelön seassa on ainoastaan muutama keksitaikinan pala, niissä on selkeästi nuukailtu.
 • Jäätelöä on keksien välissä sopiva määrä, syöminen onnistuu ilman mitään pursuamisongelmia.
 • Sopisi hyvin kahvin kanssa nautittavaksi.
Arvosana: 7 (asteikolla 1 - 10)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12415357/?claim=bkv4jnhkbc8">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä vaikkei kyllä näytä :D varmaan tulee maistettua. Ben & Jerrysillä on aiemminkin ollut joku keksihässäkkä ja peanut -jäätelöpuikko, molemmista tykkäsin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo epäilen, että tämä on joku makujen hautausmaalta esiin kaivettu tuote, jonka sisältöä on muunneltu. Hyvin toimi :)

   Poista