keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ingman Creamy Vaalea Suklaaunelma

Toisen Ingman Creamy -uutuuden, Marenkitoffeen, maistoin jo aikaisemmin ja nyt päätän maistaa myös tämän suklaauutuuden, vaikka se vaikuttaakin tylsältä. Pelkkää suklaata.

Laktoositonta suklaakermajäätelöä, maitosuklaanmakuista täytettä, suklaanmakuista kastiketta ja tummasuklaapaloja. Auta armias, pitääkö Vaaleassa Suklaaunelmassakin olla tummaa suklaata. Ilmeisesti sitä on nykyään pakko tunkea ihan joka paikkaan.
Laktoositon.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 8,5 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: En onneksi enää muista, jäätelöihin on mennyt viime aikoina aika paljon rahaa. K-Supermarketista ostin.
Testitilanne: Menemme kaverini kanssa moikkaamaan vanhempiani ja otan jäätelön mukaan testattavaksi. Joku voisi sanoa, että levitän epäterveellistä ruokavaliota myös lähipiiriini, itse koen tarjoavani heille elämyksellisiä herkkuhetkiä. Varsinkin, kun lahjoitan heille kaikki jäätelöt, joista en itse tykkää ja pidän hyvät jäätelöt itselläni. Olen aika sydämellinen ihminen.
Tuomio: NamiNami -jäätelöä.

 • Yllättävän tummaa ollakseen Vaalea Suklaaunelma.
 • Ulkonäon perusteella jäätelön päällä olevat suklaalastut ovat tuotekuvauksessa luvattuja tummasuklaapaloja. Onneksi ne eivät maistu miltään. 
 • Itse jäätelö maistuu NamiNami-suklaavanukkaalta. Opin tänään Googlelta, että kyseiset vanukkaat eivät ole poistuneet myynnistä, vaan ne ovat nykyään Valio Kidius -vanukkaita. Jotka eivät kommenteista päätellen kuitenkaan maistu NamiNameilta.
 • Reunoilla oleva suklaakastike on jotenkin pahaa. Ei maistu suklaalta. Hauska, että kaikkia tällaisia ei-sisällä-oikeaa-suklaata -tuotteita kutsutaan suklaanmakuisiksi, vaikka todellisuudessa ne yleensä maistuvat kaikelta muulta.
 • Jäätelön seassa on näemmä myös juoksevaa kastiketta. Eli siis reunoilla oleva jähmeä kastike onkin ilmeisesti suklaanmakuista täytettä, eikä kastiketta.
 • Ei tämä toinenkaan kastike maistu oikein miltään.
 • En tiedä onko vika minussa vai jäätelössä, mutta vaikka miten yritän, en löydä suklaan makua mistään kohdasta. NamiNami-suklaavanukkaan maku on ainut, mitä jäätelö minulle tarjoaa.
 • Pelkäsin siis etukäteen turhaan, etten pitäisi tästä, koska se maistuisi pelkästään suklaalta.
 • Siltä osin aavistukseni osuivat kyllä oikeaan, etten tosiaan pidä tästä.
Arvosana: 3 (asteikolla 1 - 10)2 kommenttia:

 1. Minä taas pidän tästä, koska tämä on laktoositon. Ja muutenkin olen tottunut tumman suklaan ja suklaankorvikkeen makuihin. Iso plussa laktoosittomuudesta! Sen takia tässä ei ole mitään vaaleaa maitosuklaata, koska sittenhän tämä ei enää olisi laktoositon. - Annle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Hauska kuulla, että maistuu. :)

   Poista