torstai 25. helmikuuta 2016

Kymppi Mämmijäätelö

Rakastan mämmiä. Syön sitä ympäri vuoden. Mielestäni mämmi on todella hyvää maidon kanssa, mutta jos maidon tilalle vaihtaa vielä Flora Vanillan, makuelämys nousee ihan uudelle asteikolle. Pidän myös pienistä kerrosmämmipurkeista, varsinkin vaniljasta. Olenkin todella toiveikas mämmijäätelön suhteen. Kun kaksi hyvää asiaa yhdistetään, lopputulos ei voi olla kovin paha.

Mämmijäätelöä.
Laktoositon.
Tuoteseloste linkissä.

Jäätelöä: 1 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 1,99 € CM
Testitilanne: Söin vain puolet edellisestä jäätelöstä, Classic Maitosuklaa-Vadelmasta, joten voin varmaan vielä myöhemmin illalla maistaa hieman mämmijäätelöä. Siinä välissä syön kiltisti salaattia.

Tuomio: Luokatonta.

 • Pakkauksessa on tuotekehityksen varaa: pakkauksien kannet eivät pysy kiinni, vaan irtoilevat itsellään jo pakastealtaassa. Ei ole kiva ostaa valmiiksi avattua tuotetta.
 • Oho, 100 g jäätelöä sisältää ainoastaan 5,2 g sokeria. Se on todella vähän jäätelöksi. Tätä voi siis huoletta syödä koko purkin.
 • Vaalempaa kuin mämmi.
 • Ei tuoksu miltään.
 • Ööh.
 • Ihan hirveää.
 • Todella kaukana mämmistä. Tarkastan tuoteselosteesta, että tuote todellakin sisältää mämmiä.
 • Ruismaltaan maku erottuu. Jäätelöltä tai mämmiltä tämä ei maistu. Pahalta kylläkin.
 • Voi olla, että tätä on tarkoitus syödä jonkin höysteen kanssa, ihan kuten mämmiäkin. Olen kuitenkin maistanut myös paljasta mämmiä ilman mitään ongelmia, joten en jaksa uskoa, että edes Flora Vanilla pelastaisi tätä.
 • Mämmijäätelö jää historiankirjoihin: ensimmäinen jäätelö, joka saa minulta alimman mahdollisen arvosanan.
Arvosana: 1 (asteikolla 1 - 10)

4 kommenttia:

 1. Huvittuneena katselin tätä kaupassa. Vaikka rakastan mämmiä, niin tämä jää kaikessa outoudessaan väliin. ps; löysin eilen Ainon vadelmasuklaata kaupasta. Nyt on hankala valinta karkkipäivälle, maistanko sitä vai B&J uutuutta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näe tuossa mitään hankalaa, tietenkin maistat molempia!! Rispektit sinulle, kun pystyt pitämään karkkipäivää, en voi kuin ihailla!

   Poista
 2. Oi, itse tykkäsin mämmijäätelöstä, ei maistu liikaa mämmille, kun itelle tuo mämmi on liian voimakasta miun makuun. Kinuski kerrosmämmikin hyvin peittää mämmin makua ja se oli jopa hyvää :) onneksi on mistä valita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mämmijäätelölle löytyy ystäviäkin! :) Olin etukäteen niin varma, että pidän siitä. Valmistajan sivuilla on kuvakisa, jossa voi voittaa iPadin, kantsii osallistua.

   Poista