tiistai 22. heinäkuuta 2014

Fazer Salmiakki irtojäätelö

Olen veljenpoikieni kanssa Power Parkissa ja päätämme pitää jäätelötauon. Valitsen yhden pallon uutuusmaku salmiakkia. Vaikka mielestäni on huijausta kutsua jäätelöä salmiakiksi, kun kyseessä ei ole salmiakkijäätelö, vaan

Mustan väristä vaniljakermajäätelöä ja salmiakkikastiketta.

Haluan silti maistaa tätä, koska pidän salmiakista. Onhan tässä sentään salmiakkikastiketta.

Hinta: 3,20 €. Muistaakseni.
Valmistusmaa: Suomi. Näin ainakin oletan.

Syötyämme jäätelöt huomaamme, että huvipuistossa on myös Ben & Jerry's jäätelökioski. Miksi emme voineet huomata sitä vähän aikaisemmin?! Lähes samalla rahalla olisi saanut pallon B&J:tä. Samassa huomaan että vieressä on myös Spice Ice. Ei voi olla totta. Ostimme jäätelöt kaikkein tylsimmästä kioskista. Päätämme ostaa vielä toiset jäätelöt ennen kotiin lähtöä, mutta sade vesittää suunnitelmat. Läpimärkänä ei tee mieli ostaa jäätelöä.

Tuomio: Ihan ok.
  • Nyt taas muistan, miksi ostan erittäin harvoin tällaista pallojäätelöä. Ainakaan vohveliin laitettuna. Lämpimästä säästä johtuen jäätelö sulaa ja valuu vohvelia pitkin jo ennenkuin saan kuvaa siitä.
  • Jäätelö täytyy siis syödä mahdollisimman nopeasti. Ei hyvä.
  • Tämä on kyllä todella kylmää. Melkein hankala maistaa mitään makua tästä, tämä on niin syväjäädytettyä.
  • Ihan hyvältä maistuu, mitä nyt ehdin maistaa.
  • Maku on ihan odotusten mukainen, mutta jäätelö on kuitenkin tylsä, kaipaisin taas jotain kivaa lisää tähän. Miten olisi salmiakkirouhe seassa?
Arvosana: 6 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti