perjantai 4. heinäkuuta 2014

Magnum Chocolate & Raspberry (Vadelma-Suklaa)

Tällä kertaa halusin maistaa jotain todella hyvää purkkijäätelöä, sen kunniaksi että blogiani on katsottu nyt yli tuhat kertaa. Kiitos kaikille lukijoille! Ajattelin siis ostaa Prismasta jonkin ihanan Ben&Jerrys-jäätelön, mutta eihän siellä ollut kuin pari hassua purkkia B&J:tä pakastealtaassa. Etsiessäni vastaan tuli tämä Magnumin vadelma-suklaajäätelö. Ensimmäinen testijäätelöni oli Magnumin, joten ajattelin että tämähän sopii tilanteeseen hyvin. Harmi vaan että minulla on niin huonoja kokemuksia Magnumeista. Mutta pidän vadelmasta, joten yritän pitää myös tästä jäätelöstä.

Suklaakermajäätelöä ja vadelmakastiketta, maitosuklaapaloja ja päällä tummasuklaapaloja.

Voin varmaankin kaapia päällä olevat tummasuklaapalat sivuun, ne kun eivät minulle laske.

Jäätelöä: 1,4 dl.
Valmistusmaa: ei kerrota.
Hinta: 1,95 € Prisma.
Testitilanne: Olin suunnitellut syöväni jäätelön ihan vaan kotona. Ulkona on kuitenkin sen verran hieno ilma, että päätänkin lähteä pyöräilemään ja otan jäätelöpurkin mukaani. Kun pääsen sopivaan pysähdyspaikkaan rannan luona, kaivan jäätelön ja lusikan laukusta. Kuvaaminen on hankalaa auringonpaisteessa, ohikulkijat luultavasti ihmettelevät mitä teen jäätelöpurkin ja kännykän kanssa pensaassa.

Tuomio: Pahanmakuista suklaajäätelöä, jossa on kohtuullisen makuista vadelmakastiketta.
  • Tummasuklaapaloja on aika paljon, mutta onneksi niitä on vain jäätelön pinnalla, niin että ne saa helposti sivuun.
  • Ei tästä suklaakermajäätelöstä kyllä saa hyvänmakuista tekemälläkään. Minun makuuni tämä on ihan liian tummaa ja imelää. 
  • Jäätelön seassa on pieniä maitosuklaapaloja, tai oikeastaan suklaarouhetta. Erottelen muutaman suklaapalan jäätelöstä, ja ne maistuvat hyvälle. Palat ovat kunnon maitosuklaata, ei mitään tummaa suklaata.
  • Missä se vadelmakastike on? Petettiinkö minua?
  • Ahaa, kastike on jäätelön keskellä, se löytyy kun pilkon jäätelöä palasiksi lusikalla. Voisi sanoa että jäätelössä on kastikesydän.
  • Vadelmakastike on melko onnistunutta. Kokeilen maistuisiko jäätelö paremmalta, jos otan lusikkaan paljon kastiketta ja ihan vähän jäätelöä. 
  • Jep, parempaa on. Mutta kastike loppuu muutaman lusikallisen jälkeen. Lisäksi huomaan että kastike on tällä tavalla syötynä liian makeaa.
  • Heitän lopun jäätelön pois. Täytyy varmaan ryhtyä katsomaan että on seuraavilla kerroilla aina jonkun seurassa, niin että voi tarjota jäätelön jämät kaverille, sen sijaan että heittää ne roskiin.
  • Anteeksi Magnum, yritin pitää sinusta.
Arvosana: 2,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti