maanantai 7. heinäkuuta 2014

McEnnedy Strawberry Cheesecake (Mansikka-Juustokakku)

Tämän jäätelön bongasin Lidlin mainoslehtisestä. Vaikuttaa Ben & Jerry'sin halpaversiolta. McEnnedy-jäätelöitä on ilmeisesti ollut markkinoilla jo pitkän aikaa, mutta kun en juuri koskaan käy Lidlissä niin minulle tämä on uusi tuttavuus. Sarjaan kuuluu myös ainakin suklaajäätelöä. Haluan kuitenkin maistaa jotain kesäisempää versiota, joten valitsen mansikka-juustokakun.

Mansikka-mascarponetuorejuustojäätelöä, kakkupaloja ja mansikanpaloja.

Jäätelöä: 1,5 dl.
Valmistusmaa: Alankomaat.
Hinta: 2,99 € / 2 purkkia. Tarjolla on isompiakin purkkeja, mutta valitsen pahvipakkauksen jossa on 2 kappaletta 1,5 dl:n jäätelöitä. Pakkaus olisi kiva ja kätevä jakaa kaverin kanssa.
Testitilanne: Yksin kotona. Huomaan että parvekkeellani olevat auringon haalistamat muovikukat ovat samaa sävyä jäätelöpurkin kanssa, joten hyödynnän niitä kuvaamisessa.Päätän että lähden jäätelötestin jälkeen ostamaan parvekkeelle nätimmät oikeat kukat.

Avatusta purkista ei nyt tullut kuvaa, jäätelö näyttää suurinpiirtein samalta kuin purkin kyljessä olevassa kuvassa, mutta haaleammalta.

Tuomio: Haalistunutta, ihan ok:n makuista halpajäätelöä. 
  • Jäätelön väri on tosiaan auringon haalistama. Mansikanpalat kuitenkin vähän piristävät ulkonäköä.
  • Jäätelö on aluksi todella kovaa. Pakkauksessa kehotetaan odottamaan viisi minuuttia, että jäätelö ehtii sulaa ennen syöntiä. Minä haluan syödä jäätelöni heti. Mutta pakko odottaa, kun lusikka ei uppoa edes puoliväkisin.
  • No jaa. Eihän tämä mikään makuelämys ole, aika keinotekoisen lisäaineseoksen makuinen. Ei voi puhua samana päivänä Ben & Jerry'sin kanssa. Mutta pahempaakin on tullut maisteltua.
  • Parasta jäätelössä on mansikanpalat, joita on ihan kiitettävästi, sekä kakkupalat.
  • Onko nämä kakkupalat siis juustokakkua? Ruotsinkielisessä tuoteselosteessa puhutaan kakkutaikinasta. En pääse varmuuteen siitä, mitä muruklöntit ovat, mutta ihan hyvänmakuisia ne joka tapauksessa ovat.
  • Sulaessaan jäätelö muuttuu aika vetiseksi.
  • En oikein tiedä mihin tapaukseen tätä jäätelöä voisi suositella. Hinta on kohdillaan, mutta sanoisin että kolikkonsa kannattaa käyttää mieluummin vaikka johonkin laadukkaampaan puikkojäätelöön kuin tähän. 
Arvosana: 3 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti