keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pingviini Toffeesydän

Tämä kuuluu taas sarjaan "Liian iso jäätelö, mutta maistetaan nyt, kun olen jo muut Siwasta löytyvät uutuusjätskit maistellut."

Vaniljakermajäätelöä toffeesydämellä, toffeekastiketta ja rakeita sekä vohvelia suklaanmakuisella kuorrutteella.

Jäätelöä: 1,9 dl.
Valmistusmaa: Suomi.
Hinta: 1,70 € Siwa.
Testitilanne: Olen pyöräilemässä kauniina kesäpäivänä rantaa pitkin ja mietin että olisi tosi mukava pitää jäätelötauko. Siispä kurvaan Siwaan ja nautiskelen jäätelön penkillä istuen ja maisemia ihaillen.

Tuomio: Oikein maistuva, liian iso perusjäätelö.
  • Tuutin päälle ripotellut strösselit ovat ilmeisesti tuoteselosteessa mainittuja "rakeita", koska mitään muuta rakeisiin liittyvää en jäätelöstä löydä.
  • Strösseleiden lisäksi tuutin päällä on runsaat klöntit toffeekastiketta. Nam. Kastike maistuu kunnon toffeelta, ei ällömakealta eikä myöskään keinotekoiselta lisäaineseokselta.
  • Tuutin keskellä kulkeva toffeesydän alkaa heti tuutin pinnalta ja päättyy herkullisen isoon toffeeklönttiin vohvelin yläreunan kohdalla. 
  • En vaan keksi miksi tällainen jättitoffeetuutti on pitänyt kehittää, kun toffeetuutteja löytyy jo sekä normaali- että jättikoossa ihan tarpeeksi, monelta eri valmistajalta.
  • Miksi markkinoille ei ole tuotu mieluummin jotain ihan uutta makua? Tai edes yhdistetty toffeeseen jotain toista makua? Vadelmaa? Valkosuklaata? Päälle sydämenmuotoisia strösseleitä, kun tuutin nimi kerran on Toffeesydän? Tällaisenaan jäätelö on tylsä.
  • Herkullista toffeeta, mutta tuskin ostan toista kertaa.
Arvosana: 6,5 (asteikolla 1-10)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti