lauantai 20. helmikuuta 2016

3 Kaveria Paahdettu pähkinä & Kinuski

Olen metsästänyt 3 Kaverin uutuus-pähkinäjäätelöä jo pitkään, kissojen ja koirien kera. Nyt viimein tärppää. Vaasassa sijaitseva Kivihaan Citymarket on kyllä vertaansa vailla, kunpa se olisi muuttanut kanssani Vaasasta Seinäjoelle. Tähän jäätelöön kohdistan reilusti odotuksia, koska pidän sekä pähkinästä että kinuskista.

Katselin ja kuuntelin kateellisena, kun Radio Suomipopin Aamulypsy sai menneenä perjantaina maisteltavakseen jokaista makua 3 Kaverin Jäätelöitä. Siis jokaista 11 makua. Muutaman päivän päästä Jyrki Sukula kiikutti heille Jymy-jäätelöitä. Veikkaan, että niin kauan kun kirjoitan mitä mieltä oikeasti tuotteista olen, saan itse kiltisti maksaa jokaisen jäätelöni. Ilahduin kuitenkin kovasti, kun kuulin Periscope-lähetyksestä, miten 3 Kaverin edustaja sanoi Jaajolle "Eihän jäätelö lihota". Olen täysin samaa mieltä.

Paahdettu pähkinä & Kinuski + ripaus merisuolaa.

Jäätelöä: 5 dl
Valmistusmaa: Suomi
Hinta: 5,95 € CM
Testitilanne: Palaan pitkältä kävelylenkiltä kotiin ja alan valmistautua lavikseen. Joskus mietin, miten onnekas olen, kun olen koukussa sekä liikuntaan että herkutteluun. Pysyn oikein sopivasti tasapainossa. Istun hetkeksi selaamaan lehteä ja muistan, että pakastimessa on nyt sitä kauan odotettua pähkinäjäätelöä. Voisihan sitä lusikallisen maistaa. Varsinkin, kun Kunto Plus -lehdessä käsitellään rasvaa polttavia aterioita. Tulee aina niin nälkä, kun lukee tuollaisia juttuja. Nostan jäätelökauhaa heille, jotka jaksavat laskea kaloreita ja välttää lähes jokaista ravintoainetta.

Ennen jumppaa jopa minä en viitsi syödä jäätelöä ihan vatsan täydeltä, joten joudun maistamaan jäätelöä vielä myöhemmin vähän lisää.

Kuva ei ole lavastettu, vaan arkipäivää keittiössäni.
Tuomio: Tajuttoman hyvää.

  • Tuoksuu maapähkinälle.
  • Ihanan pehmeää.
  • Herkullisen näköistä, kun jäätelön päällä on heti runsaasti pähkinärouhetta ja kinuskikastiketta.
  • Oijoi. Nyt löytyi mieluisa jäätelö.
  • Maku on äärettömän hyvä. Kaikki toimii.
  • Pähkinäpalat ovat juuri sopivan kokoisia ja niitä on tarpeeksi.
  • Kinuskikastike on ihanan suolaista ja maukasta, olematta kuitenkaan liian makeaa.
  • Jäätelö on ilmeisesti ihan tavallista vaniljajäätelöä, mutta hyvää sekin.
  • Kastike on todella paljon parempaa kuin Ainon Suolainen Kinuski -jäätelössä.
  • Tämän purkillisen syön ihan itse, en lahjoita loppua kenellekään.
  • Jännä juttu, etten edes pidä maapähkinästä niin paljon kuin muista pähkinöistä. Olen aina inhonnut Snickers-patukkaa. Tässä kuitenkin pidän maapähkinän mausta täydellä sydämellä.
  • Ben & Jerry's maapähkinäjäätelö oli kyllä myöskin hyvää. Sen yhteydessä virheellisesti sanoin haikailevani maapähkinävoin perään, mutta tarkoitin hasselpähkinälevite Nutellaa. Maapähkinävoi maistuu ihan hirveältä.
  • Loppusanat tulevat tällä kertaa alla olevan videon muodossa:

Arvosana: 9 (asteikolla 1 - 10)

10 kommenttia:

  1. Siitä on vähän aikaa kun tätä söin mutta oli todella hyvää! Ihan mieletöntä jos tykkää pähkinöistä ja kinuskista :) paras 3 kaverin jätski!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kinuski-pähkinä makuyhdistelmästä ja minun on pakko ostaa tätä, kerta yhdistelmä on onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, toivottavasti tykkäät! :)

      Poista
  3. Kinuskin ystävänä, mainoksen uhrina pakastimessa odottaa tätä herkkua... kuinka odottaa torstaihin? Duunin jälkeen, on poutasää... olkoon keli mikä on, minulla on pakasteessa odottamassa sellanen herkku että... toivottavasti siis ainakin.

    Kiitos kivasta blogista. Uutukaisia on kevään aikana putkahtelemassa markkinoilla niin laajasti, että neiti bloggarilla huulet on huurtees vielä joulunakin ;-)

    Niin ja niitä uutukaisia: http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/kesan-2016-jaatelouutuudet-julki-banaani-suklaa-pingviini-puffet-appelsiini-ja-oreo-irtojaateloa-katso-koko-lista/5757374

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti odotukset nyt täyttyis, ettei vaan tuu pettymystä! :D

      Mielenkiintoisia uutuuksia on tosiaan kovasti tulossa, lenssu vaan tuli sotkemaan. :/ Mutta eiköhän tässä jo viikonloppuna päästä taas maistelemaan.

      Poista
    2. Sanotaanko näin että odotukset täyttyi. Jos jostain haluaa aivan hieman kitistä niin ehkä kinuskin suurystävänä itse kinuski olisi saanut maistua enemmän, mutta... ehdottomasti top5-kamaa. Tämän kokoluokan pakkauksissa ehoton ykönen! Kiitos vinkistä!

      Poista
    3. Huh, hyvä kun tykkäsit!

      Kitinä on olennainen osa tätä blogia. Joka paikassa täytyy nykyään olla niin hemmetin yltiöpositiivinen, mutta täällä sallitaan myös negatiiviset mietteet! :)

      Poista